dijous, 12 de novembre del 2009

EN AQUEST POST NO VULL........

En aquest post no vull parlar de:


Que la ètica a la política ara ens la volen vendre amb legalitat, de segur que es legal el munt de càrrecs de las dona del Montilla, i la activitat particular del Felip puig, i que cada càrrec posi a dit a germans , dones, cosins.... Peró es ètic?


De que el Millet campa somrient per el carrer i cada dia augmenta la conta de milions que va robar, i de tant en tant deu mirar els vídeos dels viatges que li vam pagar entre tots...De que ficar a xoriços a la presó de Soto del Real , portin el cognom que portin es digui atacar Catalunya , i que aquest senyors robessin als Catalans quin nom te?


De que els polítics diguin que ara existeix una desafecció en vers ells i ho vulguin arreglar amb un decret, i si millor comencem a canviar de polítics


De lo que si vull parlar es de:

Que amb tot el munt de dies per celebrar coses que existeixen no existeixi un dia mundial del somriure, per sol ventar-ho jo us poso aquest vídeos de sota a veure si em feu un somriure de orella a orella . Que no que no produeix arrugàs.De vegades un el somni de un desig provoca un bon somriure.


- Begin Motigo Webstats code -->