diumenge, 22 de març del 2009

IL.LUSIONAT, SOMRIU QUE ARRIBAT LA PRIMAVERA


Hi ha dies que un s'aixeca es veu al mirall i sap que es pot menjar el mon, si no mes pot menjar i ésser menjat a petons, d'altres millor no haver-se vist al mirall, en tot cas si es la segona opció que no et vols ni veure, no t'amaguis pensa que qualsevol ximpleria, el més mínim detall pot alegrar-nos el dia... alguna cosa tan simple com un mail, un sms  que no esperes , unes poques paraules amistoses que et provoquen un somriure... No deixis de buscar i girar el dia .
Per que a mes es molt bonic és quan algú t'il·lusiona el dia .
Coi i no siguis avariciós i provoca un somriure algú. Jo inteto sempre provoca somriures. aquesta es una de les maneresque ho faig.
A moltes vegades quant passo per una cruilla d'aquestes que no hi  ha semafor i que  tot esperant  per sortir, li poden sortir arrels al cotxe, em paro , poso un somriure una mirada neta i amb la ma dic passa , aquest humilt acte sempre be acompanyat de un somriure i algun cop de un peto enviat per l'aire.
Que tal el teu dia avui?
Ja has somrigut?
Com fas somriure?
Jo per si tens el dia un xic o molt gris et deixo uns petons i unes abraçades sinceres a mes de unes fotos d'aquestes que se t'agraden.





RELATS CONJUNTS “ EL PELELE “

Grrrrrr.....

Com se'm va ocorrerem dir-li que l'estimava tant
que per ella faria qualsevol cosa!!!!

LA TORNA
aquesta setmana he incrementat el meus equip informàtic amb aquest mini ordinador, de fet malgrat ser petit te unes bones prestacions mes que alguns equips grans , per lo que fa cert que lo important no es la mida si no les prestacions.



AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 22 A LES 07.00 HORES!!!!!


- Begin Motigo Webstats code -->