dimecres, 12 de novembre del 2008

M'AGRADEN...

M'agraden les cuixes

Al natural

En unes mitges que suggereixin. Ummm

I així també....Per cert les cames dels homes a les dones us resulten atractives?


Suposo que hi algunes que NO!!!!

I també penso en quant

T'abracen
T'acollen
T'acaricien
I vosaltres nois us agraden les cuixes, amb mitges ho..?I vosaltres noies que porteu normalment, us agraden les mitges, faldilles..?LA TORNA
La escola en la que treballo , esta situada entre un gran parc i la muntanya, per lo que a vegades tenim visitàs de fauna diversa ( en un altre post ja us parlaré mes), ahir dimarts quant vaig arribar a la feina,( soc el primer en arribar) Me'l vaig trobar.


Hola!!! Gripau bon dia jo em dic Joan i tu? Els amics em diuen ronet.( es deia marronet)

Ah es molt d'hora tinc una mandra..


Val ronet et porto a un lloc mes tranquil i dorms una mica mes , però et trec d'aquí que si no encara et xafarien o algun desaprensiu et donaria cops de basto, però després em faràs un favor d'acord. 
I si me'l va fer el vaig protegir convenientment dels nens i nenes en una caixa transparent i durant un bona estona els nens i nenes de l'escola van gaudir veien a un gripau tant trempat com en ronet, I després el vaig porta al 'escola del costat i el nois de pàrvuls també el van conèixer i després de un mati tan atrafegat en ronet va acabar feliç donant saltets a el bosc.. 


RECORDEU
Aquí els deures ampliats dels BOLSOS si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post, vinga va vull mes fotos soc molt tafaner.
_______________


POST Nº 200Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a: striper07@gmail.comMoltes gracies a tots i totes


Per cert ja que parlo de cuixes estic rebent fotos realment precioses, però cap en concret de cuixes a veure si algú s'anima.Els que m'esteu enviant las fotos , vaig una mica malament de temps aquest dies i no he tingut temps de donar las gracies a tots. Aprofito aquí per fer-ho.AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 16 ALES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->