diumenge, 23 de novembre del 2008

UNA DE DOS....

Histories com la de la cançó d'a baix no son rares , i de fet al llarg de l'historia s'han donat i s'han recollit en cançons, poemes, ..... De fet jo he conegut al meu poble d'infància parelles de a tres i curiosament eren dones que convivien amb 2 homes en un poble petit coneixia tres casos.






Aquestes histories sempre m'han despertat una pregunta.
Podem desitjar, estar enamorats, estimar a mes de una persona?
Vosaltres que penseu?
LA TORNA
Noves tecnologies + “ edat del pavo”

Mes nena de 12 anys en plan de fer la pilota i fer mimitos dons acaba aconseguint:



I ara passa per l'etapa televisiva de :
High School Musical



RECORDEU
POST Nº 200Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a: striper07@gmail.comMoltes gracies a tots i totes.

ENCARA ESTEU A TEMPS!!!!
Els que m'esteu enviant las fotos , vaig una mica malament de temps aquest dies i no he tingut temps de donar las gracies a tots. Aprofito aquí per fer-ho.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 26 A LES 07.00HORES


- Begin Motigo Webstats code -->