dimarts, 23 de març del 2010

HISTÒRIES DE L'AMOR PAGÈS I MES COSES...

I MES COSES....

Us he de confessar que estic força apàtic , tot son èpoques , de vegades penses que et menjaràs el mon i podràs amb tot i altres com ara que tot podrà amb tu i que el mon se't menjara, el que veies fàcil i clar ara ho veus difícil i complicat , i per exemple una de les coses que a las que li dono voltes es aquest bloc, i em fa la impressió que ho faig força malament i que el comentaris i visites cauen en picat.. I no se que cal fer..

Us poso un petit fragment de la obra de teatre en la que us deia feia de tècnic de il·luminació.HISTÒRIES DE L'AMOR PAGÈS
Crec que es el primer llibre que recomano aquest bloc, es un llibre que estic reelegint ( les meves arrels per part de pare son de pagès) i que ara estic gaudint mes que la primera vegada , es un llibre que ens dona a conèixer com era l'amor a pagès fins mitjans de segle passat, l'amor el sexe i tot el que l'envoltava es un llibre de vegades dur i de altres ple de tendresa, i molt didàctic i no nomes a nivell acadèmic.. Si podeu us aconsello que el llegiu.

A pagès la musica sempre hi era present.- Begin Motigo Webstats code -->