dimarts, 18 de maig del 2010

COSES, REFLEXIONS....

Decisions...

Ja fa un temps que els meus companys em van elegir com a representant del personal( fet que per diverses circumstancies em va satisfer molt) de serveis al consell participatiu, el mateix que el consell escolar però per els centres de 0-3 anys, ara per primer cop m'estrenaré i es possible que ho tingui que fer votant en contra unes propostes que presentat els pares, i que a mi i a la gent del personal de serveis tampoc veuen amb mals ulls i pensen que s'ha de mirar de resoldre els problemes que puguin sortir i no posant pals a les rodes. Pro per tal de no enrarir el clima de convivència al centre tindre que votar d'acord i conjuntament amb direcció i personal educatiu.. En fi....

REFLEXIONS....

Hi ha una companya de feina que fa uns anys 6 o 7 va perdre el marit per causa de un accident domestic, de seguida de això va començar a notar el augment de la panxa i se li va estripar un tumor maligne força gros, va tenir que seguir tractament quimioteràpic, radio.. I superar la malaltia al mateix temps que el dol.

Tot es supera , malgrat no s'oblidi ara fa dues setmanes després de un tac rutinari de control, la van trucar a la feina per que anés ràpidament a la consulta, on li van comunicar que tenia un tumor maligne a darrere la melsa, i que abans de iniciar qualsevol tractament la obririen per estudiar millor el tractament aplicar , aquest dilluns la va avisar per la operació ( Al final no va poguer ser després de estar tot el mati esperant, li faran dimecres) . Al menjador mentre esmorcava vaig veure uques espelmes que algú havia posat en ajuda de aquesta companya, en un moment determinat van estar a punt de apagar-se a mi em va venir un aii , tot pensant que aquesta companya estava a quirofan i la seva vida oscil·lava al ritme de les espelmes, i vaig veure com de fràgils som. Ella li falta va un mes per jubilar-se i ara estava plena de vida i portava un munt de activitats endavant. De vegades la vida es injusta.


- Begin Motigo Webstats code -->