divendres, 30 de juliol del 2010

UNA ENCAIXADA DE MANS.


Aquests dies estat força atrafegat i a mes força mandrós, finalment allò que volia ho he aconseguit, al final las parts implicades em arribat a un acord, aquest acord es plasmara em lletres escrites en un paper, però en el moment de arribar a l'acord es va consagrar en una encaixada de mans i ja totes dues parts sabíem que lo que havíem acordat anava a missa.

Això m'ha fet reflexionar sobre els compromisos que s'adquireixen per confiança (de vegades penso que el mon gira massa en la desconfiança i recels) recordo que de petit anava amb el meu pare als mercats i en molts en algú reco havia el que s'anomenava el mercat negre on pagesos , venien i compraven de tot ( bestia, maquines, terres, ... )i un cop arribat a el acord ho segellaven amb una encaixada de mans i no calia res mes.


De vegades una encaixada de mans, una mirada, tenen tant valor que un contracte de mil fulls, perquè si hi confies els altres també confien.

També us vull dir que em prenc unes petites vacances de blocs, necessito desconnectar i gaudir del temps de un altre manera, necessito gaudir intensament d'aquels que tinc mes propers i crec que ells també necessiten afortunadament gaudir una mica de mi crec que seran dues setmanes ens veiem ala tornada i com dic al post anterior no deixeu de pecar.

Una abraçada.


- Begin Motigo Webstats code -->