dilluns, 4 d’octubre del 2010

CAP DE SETMANA INTENS I AMB SEQÜELES.

Aquest ultim cap de setmana ha sigut força intens , dissabte a la tarda tocava representar RAM ONA a el centre penitenciari Els Lledoners.



Varem sortir amb molt bona sensació en els interns que van assistir a l'obra ho van passar de allò mes bé i potser per que estan on son encara va resultar mes gratificant.

Era dia de visita i malgrat ens van fer passar per una entrada lateral que esquivava la sala de visita que esta a l'entrada, em va sorprendre la diversitat de la gent que esperava per poder visitar el seu familiar i algunes mares joves amb nens de mesos.

De vegades sento veus critiques a les activitats i equipaments de la presó, crec que tot allò que ajudi a la reinserció a la societat te que prevaler per sobre de una reclusió aïllada i dura.

..............................................

Diumenge tocava La festa de la verema, on representàvem una escena del musical “els miserables “ es atret al carrer i amb un total de 10 passes cada mitja hora al mati i tarda. Aquest any ens van demanar que la representació fos curta, i la gent es va quedar amb ganes de mes obra crec que va agradar molt.

Aquí us deixo un vídeo de l'actuació.
param>size:130%;">Acabat el dia i donat que era un dia per deixar el mòbil guardat un cop arribat a casa i respostes les trucades perdudes, vaig rebre dues noticies de força sentiment en cara que de signe oposat, Una la meva tieta que molts heu conegut a traves d'aquest bloc , ja amb els seus noranta i llargs anys se esta apagant.

L'altre del meu fill Gerard que em va dir que al Abril seré avi. Seré l'avi Joan.

( cal dir que amb això de ser avi m'estrenaré.

LES SEQÜELES.

L'ajuntament a tots els que participem a la festa, mitjançant un catering en dona el dinar ahir;

Macarrons

pollastre amb bolets.

Flam (comercial)

Pa, vi, aigua, cafès.

(Wisqui i conyac el portàvem nosaltres)

De fet tant es el dinar es hora de compartir taula tots plegats i fer una mica de “ sarao” Al dinar entre el nostre grup i altres incloses autoritats.

Doncs alguna cosa no estava a l'hora al menjar ( desconeixem que encara) i a força gent se ens a presentat una gastroenteritis de les que et fan recaragolar de mal de panxa.


- Begin Motigo Webstats code -->