divendres, 24 de desembre del 2010

AVUI TOCA...

Avui es aquell dia en cada any faig un any mes avui toquen complir 再 见, en fi que, pensant primer que es inevitable no puc pas demanar moratòria,i dir no aquest any no toca!!! Ho deixem per l'any que bé val, Doncs no no cola.

Així que tocar complir anys, però a veure Joan una cosa es la edat del DNI i un altre la que sents, i vas proclamant per ho sigui que encara em sento molt jove!!! Si si.. A veure la maquinaria encara esta prou bé, potser algun quilo de mes, a veure estat de el processador; a vegades divaga una mica i fa el ximple o es pren les coses massa profundament o es queda penjat davant de algunes situacions que se han d'afrontar, però malgrat tot crec que puc dir que funciona correctament., i el nucli del processador , encara batega amb força i es capaç de desprendre i rebre sentiments i emocions .

El sistema mecànic encara rutlla malgrat van tindre que posar algun pedaç fa un temps, els engranatges van prou be, ni es reescalfant ni grinyolen. Ahhh i el importat sistema hidràulic funciona perfectament i respon ràpid i amb eficiència. Amb el que crec que no cal que faci tant el sòmines i no digui que avui faig 48 anys.

Per el que m'he posat ma a l'obra hi us he fet un pastis , el podeu tastar a veure si es bo.




- Begin Motigo Webstats code -->