dijous, 27 d’agost del 2009

CRÓNICA DE VACANCES

Hola de nou les vacances tocant a la seva fi han sigut unes vacances en las que he tingut la necessitat de desconnectar de tot allò que m'era habitual, hi hagut de tot, bons moments i de no tan bons, però bé ara ja arriben al final i us faig un extens resum de les vacances a la vall de Boi. Ara toca buscar la felicitat en la rutina del dia a dia he intentar veure tot lo positiu que en envolta. Ens anem veien una abraçada de benvinguda a tothom.

L'ENTORN









Un entorn on la natura era gran i calia saber admirar-la, respectar-la, i saber aprecia que en molts moments el silenci era com la millor de les simfonies. Apart de la natura l'art i l'historia també omplien la vall.



LES ESCAPADES

No tot va ser la vall de Boi, també em trepitjat per ,la Vall Fosca, el Pirineu Aragonès, La Vall D'Aran, record especial de la gent sobre tot de les avies de Viu de Llevata, on varem visitar uns coneguts, i he de reconèixer que em va sorprendre molt favorablement una icona de la religió com Lourdes, realment una ciutat i un entorn preciós.

Viu de LLevata


Castejon de Sos, Aragó



La Vall D'Aran



La vall Fosca



Lourdes



La Lluna

La Lluna es una mes de la família i no podia de cap manera faltar , per lo que li varem fer la maleta amb les seves cossetes la seva manta, joguines preferides i com no va gaudir de las vacances intensament, destacar que a Lourdes hi ha un gran castell que es un museu dels Pirineus i el va poguer visitar.

Va descobrir el riu i l'aigua !!!!!!!!

Que guay!!!!!



El seu racó

Que xafardera!!!!!


De vegades amb la llengua fora.



Llavors calia fer una parada i seure.


I ara aprés que de-vegades no pot entrar

 i espera tranquil·lament fora, que mona eh!!!!


LES ACTIVITATS
Passejades, conèixer , nous indrets, visites culturals , conèixer l'entorn, descansar.... No van ser pas totes les coses de les que varem gaudir també varem baixar un barranc el de Viu de Llevata , va ser espectacular, ràpel, salts de 7 metres, tobogans, salts pendolant i malgrat l'aigua estava una mica ter-vola per la tempesta del dia anterior va ser un xute d'adrenalina fantàstic , i també vam poguer conèixer la val a lloms de cavall el meu es deia Cantor.  

La sortida tothom expectant....








L'arribada tothom ja feliç i uffff relaxat.....
Aquest que surt amb mi es el Cantor .
I es clar de vegades calia fer una migdiada

Eh i les vostres vacances que tal ?









- Begin Motigo Webstats code -->