diumenge, 26 d’octubre del 2008

ON PREFEREIXES...

Aquí els deures ampliats dels BOLSOS  si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post.

......................................................................................................................................................................

Tens la possibilitat de passar 3 dies a soles amb ell , ella en fi tres dies romàntics, aquí tens varies opcions.

Amb quina et quedàs?

I perque?


A) Cabana perduda a la muntanya.

B) Tenda de campanya aquell racó que..


C)Casa al costat de una platja.


D)Hotel de luxe en una gran ciutat


E)Una auto caravana




F) A un iot.

LA TORNA
A la presó

Divendres vaig visitar la nova presó dels LLEDONERS a Sant Joan de Vilatorrada al costat de Manresa, havia jornada de portes obertes, la quantitat de gent que la va visitar va ser immensa, tothom va extreure les seves conclusions jo espero no tornar-hi,malgrat tot el seu equipament no crec que sigui gaire agradable estar-hi reclòs sense llibertat dintre, vaig fer fotos, AQUI US DEIXO ALGUNES, he sentit per la tele que 50 periodistes han estat tancats durant un dia( Voluntariament) per saber quines sensacions es reben, inclús la consellera Tura a passat la nit a la cel.la nº 67. I estic segur que si oferissin a la gent aquesta possibilitat de viure l'experiència hauria cua de gent.

FOTOS


LA CRISIS ECONÒMICA

( La imatge que hi ha al enllaç d'aquest text pot resultar forta per tant, si la mireu no vull queixes)

No acostumo a tractar temes socials ni polítics, però visc aquest país i no soc pas alie a lo que es viu, es parla molt de crisis, però tot destinat a la crisis financera, o sigui la dels rics, i realment tot son , indicadors borsaris i macroeconomics, lo que es clar es que els polítics els votem nosaltres i deuen governar per algú altre , por que no s'han assabentat de la crisis que viuen els que treballen, els pensionistes la gent de a peu i que tenen crisis financera perpetua. I jo crec que no s'assabenten per que si son conscients com son capaços de canviar els cotxes oficials dels alts carres, (nomes tenien 4 anys) en aquest moments i no seria ja una burla grotesca que el president del parlament a sobre es gasti 9000 euros en equipaments(Tele, taula de treball, reposapeus..) extres si cada dia te que venir de Reus, que ho faci en la Renfe. Jo de els polítics cada cop estic mes fins.... AQUI.

....................

Que em dieu d'aquest anunci , us agrada?
Jo el trobo penós.




AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 29A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->