dimecres, 13 de maig del 2009

DISCRIMINACIÓ POSITIVA . SI? NO?

MOLT IMPORTANT. 

El proper dia 22 aquest bloc complira 2 anys hi haurà un post especial, tant especial que vull que el feu amb les vostres aportacions, em podeu enviat tot allò que vulgueu , fotos, dibuixos, vídeos, dedicatorias, tot allò que us sembli jo posaré pastis i cava.
..................................
PREVIA
En primer lloc dir que trobo una aberració que es facin aquestes coses, i que crec que cada cop es tenen menys en conta valors , tant bàsics com la dignitat.
.................................................
Normalment no tracto temes socials , però avui he volgut fer-ho. Aquesta setmana passada s'ha de comentat força lo de la discoteca de Granada , per una sessió de disco per menors en la que es subhastaven amb bitllets de monopoly trobades entre noies i noies el que ha fer esclatar la noticia va ser la subhasta de les noies. 


Investigació del ministeri d'igualtat , denuncies de discriminació a les dones.. Vaig sentir la noticia per la radio i va haver un petit debat, resulta que la setmana anterior s'havien subhastat els nois i eren les noies les que compraven, i això no va provocar cap investigació de fiscalia ni res el que va donar peu a que es parles de la discriminació positiva de les dones en les lleis, discriminació que en la gran majoria esta basada en valors clara ments masclistes.
Vosaltres creieu que les lleis tenen que discriminar positivament a les dones?
Encara es necessari?
...............
Poso un vídeos en els que els homes no surten gaire ben parats, si fos al reves no haguessin hagut rius de tinta




LA TORNA
Cartell de un bar d'Almeria els qualificatius començat per vergonyós els podeu posar vosaltres.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 13 A LES 07.00 HORES!!!!!




- Begin Motigo Webstats code -->