dimecres, 10 de setembre del 2008

UN CONTE SOMIAT.

Una dona esta somiant .
 De sobte la porta s'obre i l'home ideal entra a l'habitació . Està nu i exhibeix un membre enorme en plena erecció.( Si us cal per imaginar la situació feu clic AQUI)-Socors! -crida la dona.AH que em passara ara? L'home li respon dolçament: -No ho sé, noiaNo sóc jo el que somia, sinó tu!

----------------

Ja sabeu que quant tens un bon son et despertes abans de lo millor, potser per compensar si es un malson et despertes abans de lo pitjor. Peró aquesta noia encara continua amb el seu somni.Shhhhh no feu soroll . No se com acabara el seu somni, pero vosaltres quin final li posaríeu. Va jo dono alguna idea:

Pobre home ve nu el vestim.
L'enviem a la dutxa, això si freda.
Li fotem una bronca porque no porta preservatius.
Cridem al mossos d'esquadra..
Uh te fred vine tapat...

Feu servir d'imaginació va !!!! Cal dir que si ja el veieu prou acabat tots els contes tenen allò que en Castellà diuen “ Moraleja” li podeu buscar una jo us poso una ( M'he xutat amb ibuprofeno)

Noia si deixés la porta oberta igual t'entra un home amb la tita eixerida, si la deixes tancada segur que si s'apropa ho fa amb la tita arronsada “

Vinga a veure que em dieu vosaltres.

NOTA INFORMATIVA.

Jo podeu votar fins al 30 de setembre al vostre blog preferit entre els nominats a diverses categories per als premis Cat que enguany han organitzat uns quants blocaires per primera vegada.

Abans de votar visiteu-los tots.

AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 14A LES 07.00HORES


- Begin Motigo Webstats code -->