diumenge, 3 de gener del 2010

CONVOCATÒRIA LITERÀRIA, XOCOLATA .

SENTITS, SENSUALITAT, XOCOLATA, EROTISME
Es una idea que fa algun temps portava al cap i amb el nou any m'he decidit es tracta de un concurs de relats sensuals o si li voleu dir eròtics,no hi ha dubte que la sensualitat es pot captar amb els 5 sentits i que el protagonista dels relats serà la xocolata que crec es pot gaudir plenament amb tots 5 sentits,els relats tindran un mínim de 15 paraules i un màxim de 200 i podran anar acompanyats de una imatge (foto, dibuix..) un cop fets els podeu enviar fins el 14 de febrer a les 24 hores al meu email striper07@gmail.com.

Un cop rebuts els penjaré al bloc numerats vull dir que no posaré el nom de l'autor las votacions seran publicàs als comentaris, el reglament de las votacions el penjaré en el moment oportú , dir-vos que m'agradaria que us animeu i que espero els vostres relats .

................................................

XOCOLATA I MES


Que els pits femenins son un reclam eròtic crec que no es cap secret però jo tinc dubtes de si el pit , el tors masculí també te atractiu eròtic?, igual em dieu que depenc de el tors de la musculatura , si esta o no depilat no se jo la veritat mirant el primer vídeo contestaria que si cony jo trobo aquest homes que surten força atractius, malgrat a mi no m'atreguin, però ja se sap que la visió de la bellesa per homes i dones es diferent.

Si dubteu en la resposta al segon vídeo surto jo en banyador ( perdoneu la gosadia) i així tindreu mes raons de pes per la vostre resposta.










UNA BONICA LLEGENDA:


Explica la llegenda que al principi del món,quan Déu va decidir crear a la dona, va trobar que havia esgotat tots els materials sòlids en l'home i no-tenia mes que disposar. Davant aquest dilema i després de profunda meditació, va fer això: Va prendre les formes rodones de la lluna, les suaus corbes de les ones, la tendra adhesió de la enredadera, el Trémol moviment de les fulles, la esvelta forma de la palmera, el tint delicat de les flors, l'amorosa mirada del cérvol, l'alegria del sol i les gotes del plor dels núvols, la inconstància del vent i la fidelitat del gos, la timidesa de la tórtora i la vanitat del paó real, la suavitat de la ploma d'un cigne i la duresa del diamant, la dolçor de la coloma i la crueltat del tigre, l'ardor del foc i la fredor de la neu. Va barrejar tan desiguals ingredients, Va fer a la dona i li va donar a l'home. Després d'una setmana, va venir l'home i li va dir: Senyor, la criatura que em vas donar em fa desgraciat, vol tota la meva atenció, mai em deixa sol, xerra incessantment, plora sense motiu, sembla que es diverteix al fer-me sofrir i vinc a retornar-te-la perquè no puc viure amb ella!!! Bé, li contesta Déu i es queda a la dona. Va passar un altra setmana, va tornar l'home i li va dir: Senyor, em trobo molt sol des que et vaig retornar a la criatura que vas fer per a mi, ella cantava i jugava al meu costat, em mirava amb tendresa i la seva mirada era una carícia, reia i el seu riure era música, era bella a la vista i suau al contacte. Em cuidava i protegia quan ho necessitava, em donava dolçor, tendresa, comprensió i amor sense condicions, per favor Déu, retorna-me-la, perquè no puc viure sense ella!!! Ja veig, va dir Déu, ara valores les seves qualitats, això m'alegra molt, clar que pots tenir-la de nou, va ser creada per a tu, però no oblidis cuidar-la, estimar-la, respectar-la i protegir-la, perquè de no fer-lo, corres el risc de quedar-te de nou sense ella...

Anònim


- Begin Motigo Webstats code -->