diumenge, 24 de gener del 2010

REPTE 2010

Repte;

El 2009 va ser l'any en que vaig aconseguir deixar el tabac, ara per el 2010 tinc un altre repte perdre quilos i no pas per quedar com un figurin si no per salut, aquesta setmana entrant aniré a veure la Fina es la meva infermera del cap que es la que em te que posar a caldo, i ostres ja us dic que em costara renunciar als plaer gastronòmics en tot cas el tindre que reduir molt hi augmentar algun altre plaer també de la carn , però que no engreixa.

I també us deixo un tros el que serà el relat del poc a poc...



ja estarrufes la meva pell. Ara et miro als ulls, les teves mans m'envolten i començo a sentir-me més còmode, envolto el teu coll amb els meus braços, acosto la meva cara al teu coll i per fi oloro la teva aroma -Tenia tantes ganes d'això, tantes ganes d'estar aquí? Agafes la meva cara entre les teves mans , els teus polzes recorren els meus llavis, la meva llengua joguineja amb ells i m'acosto fins a gairebé fregar els teus llavis, un fingit pas enrere et fa avançar cap ,mi i ara somrient comences a besar-me. Ets tal com vaig imaginar una barreja de dolçor que s'evapora en el volcà del teu desig.....


I TAMBÉ US VULL DIR QUE...

Esteu convidats al naixement de un nou blog temàtic

*racons de Catalunya* on intentarem fer recull de mil raconets de casa nostra que no apareixen en els mapes o rutes turístiques.

Agrairem les vostres aportacions axis com si teniu a be fer-vos reso de l’esdeveniment en els vostres blogs, per axis arribar a mes persones a les que pugui interessar.

Esperem que gaudiu d’aquest espai, tant com nosaltres ho fem preparant-ho.

Podeu dirigir les vostres imatges i si sabeu la historia o llegenda que la acompanya a :racons@meulloc.com



I UNES JOTES UN XIC ESPECIALS QUE SEMPRE FAN SOMRIURE...






- Begin Motigo Webstats code -->