diumenge, 19 d’octubre del 2008

DESITJOS.

DESITJAR SENSE REGLES....


 Vull riure davant de tu, fer-te riure a tu, 
alliberar els petons guardats,
tindran sabor de cafè, o potser de rom
dibuixar-te amb les meves mans, 
abraçar-te, sentir-te molt a prop, 
robar-te algunes de les teves pigues, 
(potser te les tornaré a posar, a petons) 

 fer-te tremolar amb carícies, 
sentir gemecs de la teva veu d'aigua dolça, 
sentir l'olor del teu cos excitat , 
i cardar-te sense regles d'ortografia.


Quina vida mes trista seria la nostre si mai tinguéssim desitjos , i si son prohibits molt millor, 
per sort a vegades no es queden en desitjos, i si no es igual desitjar,tenir il·lusions es gratis, desitgem doncs... Que millor que desitjar i sentir-nos desitjats.
------------------
Us he de confessar que el poema de dalt el vaig portar al curs d'escriptura sensual que ja sabeu estic fent, i amb la col·laboració i aportacions de les meves companyes i companys el varem millorar, us adjunto fotos del curs, al pròxim post explicaré els deures que m'han posat aquesta setmana. Al curs m'ho estic passant d'allò mes bé i ja veig que se'm farà curt.





LA TORNA
Aquesta setmana estat treballant força estones a mes de 5 metres d'alçada i a un lloc amb una amplada de 30 centímetres i malgrat estar lligat, la veritat no em feia gaire gracia. Us poso les fotos,




MUSICA
Vista l'acceptació que va tenir al altre post la musica de Paco Ibañez, aqui van dues cançons mes, totes dues poemes de José Agustín Goytisolo. un poeta que malgrat haver escrit un cant a la vida i l'esperança com “ Palabras para Julia “ es va treure la vida, fet que va crea incomprensió entre molta gent.
PALABRAS PARA JULIA.

ERASE UNA VEZ


LA PUNTILLA

Algun cop escrit sobre les paraules de verificació als comentaris, personalment crec que no serveixen de gaire mes que d'entrebanc a l'hora de comentar, aquí un exemple possiblement jo tingui les neurones gastades i sigui fàcil , però algú es capaç de dir quina lletra es la segona.





AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 22A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->