diumenge, 9 de novembre del 2008

BALLAR.....

La musica per si sola ja desperta la sensualitat, però si la gaudim ballant amb bona companyia ja pot ser meravellós i convertir-se en un moment d'aquells que no s'obliden mai.
Potser al ritme de una romàntica cançó com la de sota, en la que els cossos es ajunten , les mirades s'omplen de mil carícies i es segellant amb un dolç peto al llavis i el desig acaba sorgint entre els dos.

Em dieu una cançó que vosaltres considereu molt romàntica?Es que la musica el ball pot ser tan sensual com aquestes imatges.
I jo crec que la sensualitat el joc, esta amb la majoria de balls no nomes al lents que es ballen a mitja llum.Que em dieu vosaltres del ball?


I a vosaltres us agrada ballar? Alguna cosa en especial? Alguna cançó que heu ballat que sempre recordareu?


LA TORNA


M'AGRADEN LES CHUCHES.

RECORDEU

Aquí els deures ampliats dels BOLSOS si algú s'anima a enviar-me fotos ho penjaré amb un altre post, vinga va vull mes fotos soc molt tafaner.


_______________
POST Nº 200Em falta molt poc per arribar al 200 post en blogger i m'agradaria que al igual que deixeu la vostra empren ta amb els vostres comentaris, m'agradaria que m'envieu una imatge de una part de vosaltres, la que vulgueu una ma, un ulls, una boca... si voleu una part mes intima també pot ser si cal que retalli una foto ho faré ( ex si m'envieu tota la cara i no nomes voleu que surtin els ulls ho retallaré ) i si em dieu que voleu conservar l'anonimat discreció garantida i no posaré el vostre nom. Amb totes aquestes imatges fare un gran collage per el post nº 200, m'ho podeu enviar a:
Moltes gracies a tots i totes


Els que m'esteu enviant las fotos , vaig una mica malament de temps aquest dies i no he tingut temps de donar las gracies a tots. Aprofito aquí per fer-ho.
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA12 A LES 07.00HORES
- Begin Motigo Webstats code -->