dilluns, 19 de maig del 2008

MILLOR......

De vegades a la vida tothom podem cometre errors, que poden implicar fer mal a un altre, i moltes vegades ens toca assumir conseqüències.
Peró un altre cosa es voler fer mal per fer mal. Cony amb lo bonic que es repartir somriures i fer l'amor i no em refereixo exclusivament a sexe. Com diu abaix millor em” follas y no me “ jodas “
“Diuen que s'agafen mes mosques amb un got de mel que amb un de vinagre”

Millor amb bon  rotllo i somriures no?
A que a vegades també us volen donar per sac i fot eh?Aquesta cançó l'escoltat i va ser tot un mite a una època i m'ha vingut molt de gust posar-la per que igual els mes joves la descobrireu.AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 21A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “Assaborir...post. X però poètic.” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.


Els moviments dels meus llavis...la meva llengua...

PREMIS

Com vaig dir a un altre post havia rebut tres premis un dardo 2008 de la Jo Mateixa, un Blog brillante de aigua-clara-. I “ el Premio al Blog Amigable “ de Maria Jesus de Zona Iluminada. Moltes gracies a totes elles . Els dos primers premis com ja el he repartit mes de una vegada, aquest cop no ho faré el ultim que es el primer cop que el rebo si i els meus premiats seran.

Joana Torres del bloc de Joana Torres.

Carmencita

Déjà vie

Lu merLUzita submarina

Mossen Del confesionari..

- Begin Motigo Webstats code -->