dimecres, 22 d’abril del 2009

PETITES COSES, GRANS MARAVELLES.


SANT JORDI 2009
Us deixo un detall per la diada d'avui , m'hagués agradat personalitzar-les com las del any passat però la manca de temps m'ha impedit. 
Feliç Sant Jordi.

Clicleu per fer-la mes gran


DONCS AIXO UNA FOTO.

.........................
I UNA PETITA HISTORIA.
 Es va demanar a un grup d'estudiants que fessin una llista amb el que pensaven serien les Set Meravelles del Món actual. 
A pesar d'haver desacords, les mes votades , les grans piràmides d'Egipte, el Taj Mahal, el Gran Canó del Colorado.. etcètera. 
Mentre sumaven els vots, la professora va advertir que una estudiant encara no havia mostrat el que tenia en el seu paper, així que va preguntar a la noia si tenia algun problema amb la seva llista. -Si, va respondre-. No puc acabar de decidir-me perquè hi ha tantes!!!!. -Be ens llegeixes les que tens a veure si et podem ajudar La noia va vacil·lar abans de llegir: 
-Crec que les Set Meravelles del Món són: 
Veure, Escoltar, Tocar, Assaborir, Sentir, Riure i Estimar. 
L'aula va quedar en gran silenci.
---------------------------------

 Crec que a vegades oblidem aquestes coses tan simples i al nostre abast no les prenem com lo  meravelloses que són. I com exemple una festa  tan senzilla com la de demà,” Sant Jordi” en el que l'ambient i el goig que es viu al carres de tota Catalunya no te ni punt de comparació amb la festa mes cara i “glamurosa” que es pugui fer a cap hotel  de 5 estrelles ni cap  palau, per això demà no deixeu de passar per aquest bloc que posare el meu granet de sorra a la diada de Sant Jordi. 
LA TORNA
PECATS LITERARIS.

104è joc literari, tens un racó dalt del mon.
No no aquí no em veurà l'avia , ostres que es això tant llarg que te aquest noi? Va parir que es menja? , per que aquesta noia.. Uhhhhh i aquests que fan uh si l'esta tocant el cul i... iI en aquesta foto li te ficada dintre, això li tinc que ensenyar a les meves amigues, serà poca vergonya el tete , que la tenia amagada darrere el armari i no me la deixava veure..Ah i ara m'esta entrant una pico aqui ah i si em toco i em gra...uhh que m'agrada... jghjkjkpñlñ Ahhhhhh, el meu primer orgasme i pujada a una figuera bravo!!!!
Relats conjunts: Guerrers de terracota
Guerrers de terracota de Xi'an (210 aC)
A petició del govern i com a mesura per pal·liar els efectes de la crisis, un grup de científics estudia la manera de aconseguir una hibernació humana, que seria d'aplicació als treballadors que esgotessin, la prestació de atur, Així apart de no passar gana , tampoc protestarien, a declarat ell ministre de treball. Un cop millori la situació econòmica se'ls faria sortir de l'hi vernació. A la foto una mostra del treballs realitzats fins al moment.  
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 26 A LES 07.00 HORES!!!!!
( Incloura un video de ciencies naturals)

- Begin Motigo Webstats code -->