dimecres, 7 de gener del 2009

EL PRIMER AMOR....

Aquest any als pastorets l'Anna desprès de uns anys de fer de dimoni, ha fet un dels paper principals el de Isabeló, fins ara aquest paper sempre l'havia fet una noia mes gran ( l'Anna te 12 anys), per qui no haguí vist mai els pastorets , l'isabeló i el Lluquet s'enamoren,i es clar li ha sigut difícil expressar mes enllà de les paraules l'enamorament, les seves hormones encara no estan prou madures.
De fet de moment els seus amors vistos els pòsters de la seva habitació encara son un xic de fantasia.

Tot plegat m'ha fet pensar en el primer amor, ho el primer cop que vaig tenir la sensació d'estar enamorat, tindria 13 o 14 anys i ella es deia Isabel.



Vosaltres recordeu i com recordeu el vostre primer amor i enamorament?

LA TORNA


A una de les pastisseries mes xic i antigues de Manresa trobo això a l'aparador,no se si cal fotre cullerada o fica la llengua directament. Malgrat tot després he pensat que hi han polítics, que apujant els preus dels serveis públics en temps de crisi, també les autopistes de la Generalitat , malgrat sempre s'omplen la boca dient que no volen autopistes, també hi han senyors de la guerra, gent que mata i oprimeix en nom de Deu i Ala, i podem posar-hi molt gent veritat segurament que tothom pensa amb algú que ja no mereix que els reis mags li passin ni carbó , directament merda, potser la pensada del pastisser no ha estat tan dolenta.


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 11A LES 07.00HORES!!!!!


- Begin Motigo Webstats code -->