dimecres, 4 de febrer del 2009

Avui no tindria que haver tocat aquest post.


 
Actualització Dissabte 7-2-09.
Avui esta mes animada i te ganes de jugar , malgrat a vegades te que arronsar la pota per que li fa mal.


Actualització 5-02-2009/ 22.00 hores.
Avui que estava mes eixerida i contenta a la tarda es queixava molt de una pota , la he tingut que porta a la seva veterinària, ha pensat que igual tenia una fractura que no s'hagués vist a la radiografia del altre dia , i el que sembla que te son els lligaments trencats i això pot suposar cirurgia.
.............................................................

Actualització 5-02-2009
Avui la Lluna esta molt mes eixerida,sembla que te mes gana, i ja corre al darrere meu a veure que estic fent i si li cau alguna cosa, això si continuem amb els mimitos ha estat molt contenta dels vostres mimos i petons.
.......................................
Afegit el 4- 02- 2009.
Aquesta tarda la la Marta la veterinària de la Lluna, ha dit que estava millor, continua amb antiinflamatori i antibiòtics, en 3 o 4 dies li trauran els punts. Va una mica coixa de una cama del darrere , a les radiografies no surt res trencat, el que si te es un cop a la boca i te un tros de geniva molt morat , i inflat, i el menja se li tenim que donar una papilla , o potitos de nens amb una xeringa 
i ho va llepant, fins que poguí tornar a mastegar amb tranquil·litat i sense que li faci mal.

.................................
Per la Lluna corre, empaita ànecs al parc de l'Agulla,(L'altre dia va agafar un no li va fer res a part del “susto “ va tornar sa i estalvi al aigua), empaita ocellets i coloms es un joc esta plena de vida i vitalitat, però ahir va sortir corrent ,ja sortia de fer el seva dosis diària de exercici al parc de l'Agulla amb la rinxols, i un cotxe la va atropellar, ( Cal dir que el que la va atropellar no es va dignar ni parar va continuar la seva marxa) d'altre gent si que ho va fer, i va oferir la seva ajuda,la van portar ràpidament a la seva clínica veterinària, i te una contusió pulmonar amb un petit pneumotorax ( aquest mati la seva respiració ja es millor). Una petita ferida (3 punts) a l'aixella. I clar esta el cop. Per el que esta en tractament amb analgèsic li posem una injecció , antiinflamatori, antibiòtic i bona dosis de mimitos.

Malgrat el pròxim post el penjaré diumenge aniré actualitzant aquest amb la seva evolució avui a la tarda te visita de control amb la seva veterinaria.

Com veieu a les fotos esta to veta la pobra , en part també per la medicació.

I ahir al vespre per sortir a fer pipi la vaig portar amb braços 

Aquesta foto es d'aquest diumenge que vam estar a casa del avis, i com la casa esta al mig del bosc va estar corrent i jugant amb la xiqui, un altre gossa , per el bosc humit de la pluja i va tornar ben xopa, i s'eixuga al costat de la llar de foc.

La Lluna esta a casa des de el 8 de gener, s'ha fet estimar i estima a la seva nova família i ho demostra molt, i ahir va rebre una atenció sanitària completissima, medicació, analítica,radiografies,suero, un centre veterinari obert les 24 per qualsevol eventualitat. Tot això em fa pensar també que hi han molts humans al nostre planeta, que no tenen a l abast ni possibilitats de rebre tota aquesta atenció i ho trobo molt injust i em fa sentir trist.
Malgrat el ensurt i l'angoixa que he passat continuo sense fumar.

LA TORNA

I per donar un toc d'alegria al post aquestes fotos.



AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 8 A LES 07.00HORES!!!!!





- Begin Motigo Webstats code -->