dimecres, 17 de juny del 2009

113è joc literari de tens un racó dalt del mon.

113è joc literari

Aquest mes us proposo l'elaboració d'un text basat en la imatge, amb una extensió mínima de 60 paraules, amb una petita dificultat (que als jocs anteriors d'aquest mes ja he donat massa facilitats): no podeu utilitzar la lletra i.

 Sembla maca eh doncs esta feta un gran nyap ,les rodes estan mancades de grassa , la calor del agost ,els molts ports de muntanya pujats,la pols de les moltes rutes recorregudes , fan , un soroll gens suportable, se sent xec xec ,rec ,rec , però al menys sona com un famós cha cha cha, allò de “ mas que amor es ...”PATAPAF!!!!Ostres m'he fotut una galeta tot observant-te l'escot , es que estàs tan guapa . Aprés!!!! No es pot anar amb aquest trasto torçant els ulls a un parell de bones tetes .


 

POST EXPRES; ENDEVINALLA.

Endevinalla. 
A la feina tenim dos models de culleretes per el cafè que son les de sota, jo sempre agafo el mateix model, us atreviu a dir quin si el A o el B  i per que ho penseu , la solució demà.


Aquestes petites coses , aquestes costums eleccions ,també formen part de nosaltres segur que vosaltres també teniu les vostres petites manies m'expliqueu alguna.







- Begin Motigo Webstats code -->