diumenge, 4 de gener del 2009

REGALS......

El meu regal a la meva blocaire invisible.
Aquesta foto li va despertar sensacions del seu rei per això li torno a posar

Ella es una persona amb una feina molt important es mestre. I segur que per el carinyo i esforç que posa a la seva feina algun dia li dedicaran un poema com aquest , de mentres ho faig jo penjo un troçet i la canço..El poema es de Serrat.

Temps, fa temps hi havia, vostè, mestra,
i el seu món de tinter i banc,
pissarra i davantal blanc.
Bon dia, de matí, ens deia dempeus,
entre dues 'fotos' i una creu,
una oració i una cançó
i a la galta un petó.

  Bon dia mestra...

Jo sempre he recordat la meva primera mestre, el seu somriure, els seus contes, feia servir closques de coco per fer el galop dels cavalls,i mai oblidaré com m'ensenyava a llegir i escriure. I mai oblidat aquell mestre que sent jo un adolescent jo fent la meva primera vaga per “ la torna dels Joglars” va dir “ Señores respecto su postura però no obliden lo que pondre en la pizarra, “ i va posar “ + Cultura = + libertat “ . I es que el bon mestre com tu no te el títol a la pared el te al cor i deixa la seva empremta per sempre al cor dels seus alumnes.




----------------------------------
Prèvia.

Malgrat els esforços de la meva blocaire in visible estic bastant peix, malgrat va tenir un error, que no se si va se intencionat o no. Noia t'ha tocat un de “ Zoquete”. Ho sento.


REGALS ......

La il·lusió de els regals crec que es la mateixa tant si els donem com si els rebem, els regals no tindrien per que tenir dia , els mes bonics son els que arriben inesperadament,malgrat això aquests dies de nadal son uns dies que tothom aprofita per fer regals.

Jo entre altres he regalat coses com las que hi ha a les foto de sota.

A mi m'han regalat, fundes per els seients del cotxe, calçotets, colònia.... La satisfacció de saber que hi gent que m'estima. Ah i aquesta camara de vídeo, amb trípode i funda...En fi tremoleu.
(Nota: molts del meus vídeos els penjo al bloc preo no tots, si teniu curiositat el meu nick de usuari a youtube es Llobregat 3, alguns ja se que ho sabeu.)
----------------------
Eh jo vull saber que heu regalat i que us han regalat. M'ho expliqueu?

LA TORNA

Avui 4 de gener es l'aniversari d'aquest noi que surt als vídeos el que al primer vídeo va vestit de vermell, ell es dedica a treballar d'actor, malabarista, pallasso.... Avui en fa 35 anys i es el meu germà, Queda doncs presentat.  


També surt aquesta campanya publicitària.



AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 7A LES 07.00HORES!!!!!

- Begin Motigo Webstats code -->