divendres, 16 de maig del 2008

CAMI........


Algú va dir i si no ho dic jo ara:

“Si per a arribar a un lloc existeix un camí, és perquè algú ha estat allà anteriorment”...per això, per a arribar al teu cor no ho faré per un camí ja fet; si alguna vegada arribo a ell, serà d'una manera en el qual no ho hagi fet mai ningú.”La fotografia no si diu gaire amb el tema però crec que es molt bonica.


A mi aquesta frase, potser que sembli intranscendent però mes allà de el primer de la seducció, durant la vida tenim mes de una relació de les que podíem definir com serioses i quant aquesta relació s'acaba i ens plantegem un altre tornem a buscar un model de parella semblant a l'anterior? (Evidentment fugin de els trets mes negatius que poden haver provocat la ruptura) o per el contrari busquem un model totalment oposat? I ara parlava de trets de personalitat, però i físicament tendim a buscar uns trets similars en les possibles parelles?

El tema potser es difícil jo mateix he reflexionat, i si algú patró es va repetir, però ja no se si per que em van elegir a mi o jo a elles. Vinga deixeu la vostra.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 18 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “VETLLADA SEXUAL” I AQUI UN PETIT FRAGMENT
.


Llit d'aigua, cava, miralls.....- Begin Motigo Webstats code -->