diumenge, 30 de novembre del 2008

COSES......

NOTA.
Estic fent reformes al bloc de moment estic posant lo dels bloc que segueixo, i com veureu encara no esta complert vaig fent com puc ara que no se m'enfadi ningú estareu tots.
Aquesta setmana ultim dies per les fotos del post 200, ah ja aviso que tindrà alguna sorpresa!!!
( No patiu que no sortiré pas en pilotes)
---------------------------------
COSES...
A vegades escric coses i queden arraconades en un racó del disc dur, i mai mes veuen la llum, amb aquestes dues coses que he escrit no vull que morin sense compartir-les, per que a la fi per això pengem les coses a un bloc a Internet. A mi m'agrada compartir les meves coses amb vosaltres, a vegades son millor o pitjors, però meves a la fi. Espero que a vosaltres també us agradi les coses que comparteixo amb vosaltres.
Gracies.
Recorre'm
Recorre'm a carícies cada pam, cada tros de pell.
Mira'm de dalt a baix amb molt descaro
i fes-me una mirada d'aquests que desborden picardia,
i que aconsegueixen desarmar-me.
Acosta't i apropam cap a tu fent presoneres les meves mans,
en la presó que ronda la teva cintura....
Vine, cau sobre mi com una cataracta d'aigua sempre nova i refrescant, mulla'm....
Besa'm fins que la meva raó es perdi en el remolí dels teus llavis...


SENSACIONS

La vida la componen sensacions. Que ens mantenen vius. Quan no sents, no vius. Els sabors, el tacte, les olors, el so. Els matisos de cada color marquen el ritme de cada vida. Per això, depenent de com sents, cada vida és distinta, diferent. En ocasions quan creus que estàs mig mort, quan gairebé res et commou, sorgeix alguna cosa, algú, que et fa recordar una olor, veus el matis de cada color i no solament els colors d'una posta de sol. El cel s'omple de colors i explota l'arc de Sant Martí als ulls, al pit, al cervell... Escoltes musica i balles encara que mai ho hagis fet. Duus uns texans amb l'atractiu de qui ja fa panxeta. I a vegades veus el món amb ulls de infant. Quan la xocolata amb nata i un xurros et fan somriure de una manera especial. Quan a vegades et saltes alguna regla. Quan com de nen, quedes sorprès davant cada cosa nova. Quan la pluja sembla sempre bonica. Quan la terra humida fa mes olor, et traspassa els porus, t'omple d'aquesta aroma que alguns diuen és ozó. Quan la suor no molesta perquè és record. Quan els ulls s'omplen de vida, i desig. . Quan res mes que sentir importa. Quan frenes el pas rapit i et detens a mirar al teu voltant. Quan corres per un prat perseguint papallones. Quan al despertar beses l'aire, passes la punta dels dits pel cristall de la teva finestra, refredes els llavis entreoberts amb el vidre. Si et despertes i a les fosques buscàs una lluna que no esta. Quan et mires els grans de la cara sense tenir-los, et contes les arrugues. Quant cantes perquè si, fort pensant que estàs sol o murmures paraules com: amor, cel, afecte, sexe, passió.....sense cap tipus de por, de rubor, ni vergonya, sense témer al ridícul. Quan fas tot això i et falta poc per complir 46!!!!!
I t'adones que en el fons encara tens anima de nen, i encara sents, veus, toques,escoltes, assaboreixes, mil sensacions cada dia, pensés en un demà i en que els 47 encara queden lluny i se't posa un somriure”tonto” a la boca , t'adones que tot plegat no es tant greu i que si pots sentir tantes sensacions estàs viu......


I ja es molt !!!!!!


LA TORNA
Visc i treballo al pla del Bages, es una zona de clima extrem al hivern fa molt de fred i a l'estiu molta calor, ara com veieu a la foto estem a l'època de fred i encara te que arribar , imatges com la de la foto,son habituals , malgrat tot no m'afecte gaire el fred , sempre tinc el cos les mans calentes inclús m'agrada per que diuen que conserva i com ja tinc una edat..

Aquesta cançó sempre m'agradat molt ....

PER CER AQUEST ES EL POST 196, PER
TANT EL 200 ES PUBLICARA EL DIA 14-12-08.
TINDRA SORPRESES!!!!!!
AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 3 A LES 07.00HORES


- Begin Motigo Webstats code -->