diumenge, 8 de juny del 2008

SEXY...



Al post com ens vestim en algun comentari veu fer referència a que a vegades us posàveu roba sexy. Segons el diccionari posar-se sexy “es accentuar el atractiu físic i o sexual,” jo crec que tots intentem ressaltar aquest atractiu, que molta de la roba que es fa te aquest objectiu , els escots, esquenes nues, i es clar que ho aconsegueixen jo crec que tothom es fixa amb un escot generós.
De fet jo crec que això d'a dalt esta clar i no cal que m'estengui mes. També crec que a part del físic poden haver altres trets de una persona que ens atreguin sexualment, la veu, gestos, forma devestir..de segurs que molts i que moltes vegades lo sexy no esta en el que es veu si no en elque s'insinua..


Jo vull que em digueu que penseu que teniu vosaltres sexy?
I que es lo que mes sexy trobeu vosaltres de un altre?


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 9 A LES 18.00 HORES, ES TITULARA “IGUALTAT” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"es va descobrir que el sexe existia"



39 comentaris:

Cristina ha dit...

Bon dia guapi. Espero que estiguis be, he estat bastant allunyada dels blogs, avui entro a saludar.te i a dir.te que el ser sexy no es pot deixar en una sola part, es una actitut i per tant, quan vols ser sexy ho ets amb tot el teu cos i tota la teva anima, almenys jo. Si porto un escot es perque m'agrada com em queda, perque afavoreix més, pero puc ser tant o més sexy amb coll alt.

Petonets,

Cristina

Lula ha dit...

Estic d'acord amb la Cristina, i és el primer que he pensat: no és una peça de roba sino una actitud.

Vull dir que pots anar vestida de monja i resultar moooolt sexy (que m'en dius d'una noia amb un traje d'home?) i un escot en segons qui i com, ser vulgar o anodí.

El que sí que passa és que segons el que et posis tu mateix et sents més o menys sexy i ajuda la teva actitud. Però no només es roba, tb el maquillatge, el pentinat, el perfum, les sabates.....


Ara penso que tot això és més de noia.... en realitat, jo mai faria servir la paraula sexy per un noi, mmmm, ara rumiaré en això tot el dia!


Besotes!!

Anònim ha dit...

Jo,crec que es més una qüestió del que vulgui transmetre la persona.
Crec que les dones tenim la qualitat de que quant intentem seduir, la roba no importa massa. Si vols semblar sexi amb la actitut ho aconsegueixes i més si l´altre esta per la labor.
Pero també es veritat que hi han persones que amb texans i samareta, estan sexis.
Eva.

mossèn ha dit...

jo tinc sexy el traseru ... per cert, passa per la rectoria que teniu un souvenir ... salut

Anònim ha dit...

Com la lula,no m´agrada gens la paraula sexy pels homes,que em perdonin,però la veig com molt femenina.
M´agraden altres qualitats dels homes. Sobre gustos no hay nada escrito.
Un home em pregunta si el trobo sexy i em pixo de riure.
Laia.

Striper ha dit...

Ratifico que posar-se atractiu va mes enlla de la roba, ja sense contar joies, tatuajes, pircings, maquillatge, tambe pot resultar un tret del caracter, gestos , que evoqui timidessa , inocencia moltes coses. En quant a lo de sexy en el home, bé esta clar qque despertem attractiu sexual no hio sigui que alguna cosa tindrem dic jo.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

dons jo trovo que si, que un home es sexy o no, que no té per que voler dir el mateix que ser atractiu, per mi es diferent i prefereixo que sigui atractiu que sexy, jeje.
jo crec que "sexy" es una actitud, pots estar perfectament sexy amb qualsevol cosa, i no cal que sigui material, pot ser amb els ulls...

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

per cert, si mossen té el traseru que diu ell sexy, jo el vull veure, a foto si us plau!! ja ho decidiré jo si el té sexy o no ;-)

Martha! ha dit...

em quedo amb aquesta frase:
"moltes vegades lo sexy no esta en el que es veu si no en elque s'insinua.. "" MOLT BONA!

lo més sexy de mi.. no ho sé, em diuen que la mirada, o la seguretat amb que camino, conta això?
i lo més sexy d'un altre.. per mi un somriure, una mirada o algun gest propi d'algú que el caracteritzi.
m'agraden els teus posts, em fan pensar =)

petonets

Juan Duque Oliva ha dit...

Todo el mundo tiene algo sexy, pero creo que depende del día que eso se acentua más o menos, como cuando decimos que tenemos el guapo subido.

Los labios, el paquete, el trasero,
en fin todo puede ser sexy

Marta ha dit...

STRIPER
Be jo crec que la percepcio que teniu els homes del que es sexi e bastant diferent del que pensa una dona.
Suposo que per vosaltres una faldilla curta, uns talons, un escot generos, una mica de maquillatge, un penjoll que insinui...inclus un tatuatge estrategic us sembla sexi, en cambi una dona com veu una altre aixi sol pensar i la majoria de les vegades diu "on va aquesta, aixi", suposa que es el sentit de competencia que totes sentim, una mica d'enveja tambe, el que pasa es que molt pocas dones admitim que sentim d'aquesta manera.
A mes el se sexi es una cosa innnata,ets sexi o no hu ets....caigui qui caigui.. Hi han dones que les veus nomes caminar i destil-lan sexy..altres es igual com vagin et deixant indiferent.
Els homes sexys, oi tant que si!!!, pero es mes dificil de definir.
A una dona li pot semblar sexi una mirada, un gest, un sonriure. A mi particularment em sembla molt sexi un home que façi bona olor, no cal que sigui de colonia....l'olor corporal es important per mi.I les mans, grans, fines i les ungles curtetes, les ungles llargues en un home em fant repelus, a menys que sigui guitarrista, jajajajaja
Un altre cosa, las dones sempre ens mirem els cul-lets....debilitat femenina.
I han homes tremendament sexis, de la mateixa manera que ni han de tremendment vulgars es posin com es posin.

petonets, per tu, dolços i tendres.
Bon diumenge.

Carme ha dit...

sexy de mi? jo crec que la mirada o els ulls, i tb, el traseru, com diria el mossen,certs gestos.. no se

sexy dels nois?? doncs per a mi el sexy dels nois es que siguin bastant masculins. vaja, que no m´agraden els nois poc masculins. no se..

Lliri blanc ha dit...

trobo molt actractiva la mirada .Ser sexi no es questio' de roba sino de quimica...

un somriure

nimue ha dit...

doooncs... a mi em sembla sexy la higiene personal. De veritat. Els homes nets, m'interessen molt. I no en trobe tants com m'agradaria.
(parle de netedat física, no de fer les feines de casa)

Anònim ha dit...

Potse m´expresat malament m´agraden els homes molt masculins amb trets molt forts, no els que tenen cara de nen, llavors per mí son molt sexuals pero sexys...pues va ser que no.
Laia.

Amylois ha dit...

Els meus ulls son l'únic que levanta pasions jejeje.
A mi l'unic que m'atrau es una sonrisa sincera.

Anònim ha dit...

Penso que dir literalment que un es sexy no es potser el que volem dir, crec que un es sent sexy en el moment en que es sent be amb sí mateix, que es sent maco, atractiu, a gust amb el seu cos. Ara el que la resta que ens veu pensi el mateix ja llavors canvia, i potser el que un escot li sembli sexy a un, pot no semblar-li massa a un altre.
El millor sentirse be, i la resta dons que els demés ho notin alhora.

Anònim ha dit...

Els ulls, m'encanta pintarmels, ficarme rimel y vore una mirada gran y airejada i als xics tb els mire molt els ulls. jaja perdona pero no contestar tenia bloquejats els elements emergents i no em deixava jajajja que vergonya.

Un beset molt gran per tu.

Joana ha dit...

Sexy, potser qualsevol element que deperti la libido, uns llavis vermells, un escot important, unes sabates de tacó d'agulla, un home amb una samarreta ajustada i perlat d'aigua o suor, és físic. Una mirada, un posat és sensual i llavors no té a veure amb el que portem posat. El sexy és el que té a tothom al voltant, però molts cops no es menja un torrat i el sensual és qui sense tan atrezzo és capaç de captar l'atenció d'algú interessant. Serien com la Marylin Monroe i la Winona Ryder.

LlunA ha dit...

jejejej La veritat que no sé que puc tenir de sexy...jo crec que en algun moment pot ser una mirada acompanyada d´un somriure picarón...no sé...i està clar que per alguns homes uns pits amb gràcia, insinuant com dius sense ensenyar gaire poder dir molt... no ho sé...

A mí d´un home, en plan sexy em guanya amb un bon somriure....el llavis diuen tantes coses!!!

Déjà vie ha dit...

jo crec q sexy pot ser el meu comportament, la manera d'actuar agoserada, per exemple, o parlar a cau d'orella quan no s'ho esperen.
A mi m'atrau...tothom te alguna cosa per atraure pero massa dificil generalitzar.

Joana ha dit...

Els rampells! No saps com agraden! ;)I...allò que no es veu però l'altre intueix...
Bona setmana wapo!

estrip ha dit...

jo tinc un somriure sexy i trobo ho sexy quan me'l tornen.

M.TeReSa ha dit...

Hola striper avui t´he bombardejat de correus, ho sento!!!!!
m´he dedicat a llegir els teus escrits i m´has fet venir ganes de participar en tots ells.
Be jo crec que lo de resultar sexy es una percepcio que rebem del altre, dons no tothom resulta sexy per igual als altres i siiii pot ser un fisic, un gest o una forma de vestir, tot es relatiu.

Petonssssssssss

Anònim ha dit...

Jo com Lliri blanc, crec que no hi ha cap cosa concreta que em sembli sexi. Crec que és una qüestió de química. I res més. Actituds, també, però massa difícils de definir. Hi ha actituds que em commouen i que m'agraden molt, però pot donar-se el cas d'algun home que les tingui i no m'atregui gens.

Per part meva, no t'ho sabria dir. No m'he considerat mai sexi.

Anònim ha dit...

Jo creia que el que tenia més sexi eren les espatlles ("hombros"), i quan puc els resalto amb jerseis oberts o de tirants.,però li he preguntat al meu company i em diu que no s'hi havia fixat mai!!! jajaja, que em troba sexi quan m'arreglo, em poso "mona" ( amb les espatlles a l'aire), em deixo la melena i em maquillo lo just.

Anònim ha dit...

Els meus ulls :) jeje i la mirada tímida clar, ja m'ho han dit eh! a mi les noies sencilles amb alguna cosa interessant com piercings o bé roba diferent i com Deú mana m'agrada...

Anònim ha dit...

Estic d’acord amb el tema de la química, de l’actitud. En aquests moments,personalment, no me’n trobo cap de tret físic sexi pels homes i no en recordo que me n’hagin dit tampoc. Suposo que en el seu moment era tot un conjunt de coses, però ara ho ignoro. Segur que no en tinc cap!
Si penso en les meves experiències, que tenien en comú els meus grans amors? Que mel’ feien atractiu? Diria que la timidesa, però per mi era un conjunt de tot.

Eli ha dit...

Aixxx.. a mi no m'agrada parlar de mi mateixa...però va, ho faré:
Sexy, jo??? Alguns homes em diuen que tinc un somriure especial... a vegades inocent, a vegades picaró.... I això pot cridar l'atenció... També que d'aquesta inocencia, a vegades, es desperta cert comportament agoserat...
Pel que fa al fisic... ummm.. Sempre dic que la bellesa esta en els ulls de qui la mira, i per tant, el ser sexy, o tenir alguna cosa que agradi, dependrà....
Jo amb fixo amb la mirada... M'agraden els ulls que parlen...i també m'agrada aquesta certa picardia que es pugui tenir en un moment donat, però sense que hagi de ser empalagosa... Més que el físic, es l'actitut i la forma d'actuar...

Striper ha dit...

Cristina ;
Estic d'acord amb tu es una actitud no un escot malgrat a vegades el escot ajudi a l'actitud.
Lula :
Crec que la resposta es la mateixa que per la Cristina.
Anònim Eva :
Molt important un ha de creure que ho pot ser funda mental.
Mossèn ;
Vaja ara m'engrescareu les dones.
Anònim Laia.
A veure ell atractiu sexual es evidentment que els homes també el tenim i no tothom li atrauen les mateixes coses per sort la natura es sabia, i a veure possiblement una noia amb tanga pot estar atractiva un home doncs com que no.. crec jo.
menta fresca.
Si te es actractiu sexualment es per el seu sexi no simplifiquem l'atractiu a una imatge també es una sensació.
Martha! :
ara et confesso una cosa sobre la frase si enes per el carrer i davant portes una noia amb samarreta i una faldilla curta d'aquestes que s'aixequen fins .. i una amb samarreta i calces segur que em fixaria mes en la primera.
Luz de Gas:
Yo creo que tienes razon y que siempre hay dias que nos notamos el guapo subido.
Martona :
Jo crec que els homes no nomes enfixem amb la roba encara que es el primer que veus igual que les dones `podem sentir-nos atrets per moltes mes coses sexualment parlant.
AINA :
La masculinitat doncs si es un atractiu igual que la feminitat.
Lliri blan:
d'acord química però la química es despren de manera diferent segons les circustancies entre ellas la roba.
Nimue :
De fet m'estranya que encara haguin homes sense higiene.
Anònim Laia.
Aclarit.
AMYLOIS:
Ja els tindríem que veure aquest ulls.
Xesca;
Primordial sentir-se bé segur que els demés ho capten.
Lansbury ,
AYYY els ulls..
Joana;
Umm ho has descrit molt bé no calen comentaris.
LlunA ,
Esta clar que tot s'de acompanyar amb la nostre actitud.
Déjà vie ;
Ser sorprenent es molt i molt sexi.
Joana :
Si com dic abans l'inesperat..
estrip :
Un somriure diu moltes coses.
M.TeReSa ;
Evident i per sort no hi ha un estandar i tot li pot resultar sexi algú.
Carme:
Per que algú ens resulti atractiu hi han molts de factors.
Anònim ;
Doncs ja saps el camí per ser sexi.
Cesc:
Els pircings ets el primer que ho diu.
Rosalia :
Doncs si el desig vestit de timidesa es un gran atractiu per les dones.
Eli .
Diguem que el físic vestit d'actituds atractives.

Sara Maria ha dit...

A mi m'agrada el meu escot, també m'han dit els meus ulls i el meu somriure. En l'altre... Els ulls, el somriure, la pell, el seu tacte.

merike ha dit...

Viatjat durant el cap de setmana i trobat un caos! He tingut amics a Catalunya que em visiten i intento llegir el millor jo pot! Tanta diversió però cap temps per a unes altres coses:-)
Do I want you to tell me that you to think that have you sexy?
And that him him that month sexy you find you of another?

Això és com mira la qüestió com a mi:-) Després de traductor! No estic segur què està intentant dir:-)
Les fotos són molt atractives i elegants!

Jo Mateixa ha dit...

Sovint em diuen que tinc els ulls d'un color especial (marro coca cola), poder això es el que trobo més interessant de mi.

Pel que fa als demes, trobo sexy la manera de bellugar-se, de caminar de gesticular, de moure el cos al compas de les paraules :-)

Petonets guapissim!!!!!

Enric Caujapé ha dit...

No en tnc ni idea de el que és més sexy meu per les altres , però el que trobo més sexy d'una dona és sens dubte el coll i els tormells, si son equilibrats puc tornar-me boig definitivament.Tambè una mirada pot resultar esfaraidora !!!

Cèlia ha dit...

En la vida quotidiana no em sento ni trobo ningú sexy. Hi ha hagut moments especials que t'hi sents i (no dic cap cosa nova que hagin dit) és perquè s'ha establert una química especial amb algú. No necessàriament acabarà en sexe, sinó un joc ni tan sols sensual però que notes que el cos està en un estat especial i agradable. Hi ha rialles, mirades... paraules que només fan gràcia amb aquella persona, amb un altre diries que són rucades.
Però menteixo si dic que no he trobat sexy ningú: un profe que vaig tenir a l'institut (ha plogut!), quan escribia a la pissarra el culet li votava d'una manera... que no podia parar de dibuixar-lo! (i mirar-lo..., quins records, després n'he vist de més ben fets però no tan sexy com el de...)

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

pas no estic d'acord amb tú.

Striper ha dit...

Sara Maria;
el tacte de la pell que ens porta tantes sensacions.
merike .
Gracies per lo dce las fotos.
Jo Mateixa.
I de segur que tens xispa com la coca cola.
Orbison :
M'ha cridat l'atencio aixo dels turmells amb pantalons malament.
Cèlia,
Mira que mirar-li el cul al profe.
menta fresca .
no pasa res dona apa et deixo un peto.

Anònim ha dit...

Predilection casinos? uncertainty this unseasoned [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] advisor and table online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our up to the with it [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] forthright at http://freecasinogames2010.webs.com and be successor to in unaffected tangled currency !
another innocent [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] conception is www.ttittancasino.com , in compensation german gamblers, decline upon during unrestrained online casino bonus.

Anònim ha dit...

reside not allowed this freed [url=http://www.casinoapart.com]casino[/url] hand-out at the strong [url=http://www.casinoapart.com]online casino[/url] criterion with 10's of untrained [url=http://www.casinoapart.com]online casinos[/url]. associate [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-roulette.html]roulette[/url], [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-slots.html]slots[/url] and [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-baccarat.html]baccarat[/url] at this [url=http://www.casinoapart.com/articles/no-deposit-casinos.html]no quit dated of casino[/url] , www.casinoapart.com
the finest [url=http://de.casinoapart.com]casino[/url] recompense UK, german and all above the world. so seeking the proceed [url=http://es.casinoapart.com]casino en linea[/url] examination us now.

- Begin Motigo Webstats code -->