Ja sabeu que m'agrada cuinar
I m'agraden molts els plats que fan xup xup.
I m'agraden molts els plats que fan xup xup.
Arròs caldos amb alls tendres...
Prèvia.
L'arròs es un producte amb molt midó, s'ha de aconseguir que absorbeixi sabors, tant en el sofregit com en el liquid de cocció, que sempre hauria de ser brou, mai aigua.
Ingredients:
Arròs.
Brou.
Alls tendres.( hi han de congelats)
Espàrrecs verds.( hi han de congelats)
Carn.( magra, llom...)
Pebre vermell dolç
Pebre.
Sal.
Oli.
Safrà.
Colorant ( opcional).
Preparació:
Posar oli en una cassola, els alls tendres, després els espàrrecs, i quan siguin daurats, la carn tallada petita, afegir la sal, el pebre al gust, i pebre vermell dolç, quan sigui fet, afegim un polsim de safrà(per potenciar el gust el podem torrar dins de un paper de plata en una paella). Un cop cuit, tirem l'arròs i remenem bé que es rosteixi una mica i absorbeixi el gust del sofregit. En un pot apart haurem escalfat el brou, la quantitat de líquid es més que per un arròs normal, jo afegeixo tres vegades la quantitat d'arròs, el plat ha de ser caldos i per tant recomano acabar-ho i servir-ho ( Caldos no vol dir sopa però si que és menja amb cullera). Bon profit.
Prèvia.
L'arròs es un producte amb molt midó, s'ha de aconseguir que absorbeixi sabors, tant en el sofregit com en el liquid de cocció, que sempre hauria de ser brou, mai aigua.
Ingredients:
Arròs.
Brou.
Alls tendres.( hi han de congelats)
Espàrrecs verds.( hi han de congelats)
Carn.( magra, llom...)
Pebre vermell dolç
Pebre.
Sal.
Oli.
Safrà.
Colorant ( opcional).
Preparació:
Posar oli en una cassola, els alls tendres, després els espàrrecs, i quan siguin daurats, la carn tallada petita, afegir la sal, el pebre al gust, i pebre vermell dolç, quan sigui fet, afegim un polsim de safrà(per potenciar el gust el podem torrar dins de un paper de plata en una paella). Un cop cuit, tirem l'arròs i remenem bé que es rosteixi una mica i absorbeixi el gust del sofregit. En un pot apart haurem escalfat el brou, la quantitat de líquid es més que per un arròs normal, jo afegeixo tres vegades la quantitat d'arròs, el plat ha de ser caldos i per tant recomano acabar-ho i servir-ho ( Caldos no vol dir sopa però si que és menja amb cullera). Bon profit.
Amanida freda:
Llaços de colors, troçets de tomàquet, formatge fresc, tonyina, olives, surimi i amanir amb vinagreta al gust o senzillament sal i oli.
Llaços de colors, troçets de tomàquet, formatge fresc, tonyina, olives, surimi i amanir amb vinagreta al gust o senzillament sal i oli.
A mi cuinar em resulta molt relaxant. Peró diuen que per l'estomac també espot conquistar, i jo crec que en el joc de la seducció sempre esta per mig un àpat. També hi han aliments que tenen fama de afrodisíacs.
AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 22A LES 07.00HORES.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 22A LES 07.00HORES.
51 comentaris:
Striper! quina bona pinta que fan els teus plats! Els provaré tots. Pel que fa als afrodisíacs, desgraciadament he de passar de les ostres, em senten fatal, però les maduixes enxocolatades em compensen del tot. M'encanten!
mmmmmm ben segur que et va sortir molt bo aquest plat!
I quins menus, els erotics, jejejeje!!!
Bon cap de setmana!
Petonets
M'apunto l'arrós...sóc fanàtic dels dos ingredients principals! i les ostres, d'aperitiu!
Saps, jo als nanos quan m'ajuden a cuinar sempre els dic, "us ensenyaré a cuinar, això sí que us servirà per lligar!" i és que el menjar no és només a l'estomac que fa bé, si cuinen per tu i no et sedueix...plega i vamonos!
Molt interessant veure un home a la cuina i amb davantal... hauria de ser sempre així!
m'ho apunto....... que aquests dies em toca ser la cuinera!
caram! Sort que acabo de dinar.
De les ostres passo, però sempre estic a punt per a un bon arròs
Quina perla d'home!! Si fas de tot!!
ciber-besets afrodisícacs
jeje... jo no podria menjar res del que cuines! tot porta carn o peix :PP Però se't veu molt professional a la cuina, això sí!
eiii!! els teus plats gastronomics si que tenen mèrit noi!! a més amb fotos i tot. m´apunto la recepta i a vere si ho faig.. pinta bé, pinta bé. i les maduixes amb xoco. osti.... ara m´agafa ganeta..
li has agafat apego a la camera eh??jajaj
vols dir k els aliments k diuen k són afrodisiacs no són un mite?¿
crec k el què influeix molt és l'estat anímic de la persona... i si penses k un aliment et posarà a 100 és pk és psicològic... no?¿
què em dius?¿
o hi ha algun k realment funciona¿?
jo agafaria més aviat uns gotets de vi al sopar... i segur k funciona,, jejejeje
un pto xulu!
Que buen cocinero, es otro de los placeres de la vida, el comer.
Besos
O.O
Que completito, sabes bailar, sabes cocinar, sabes... muchas cosas :))
Una velada completita y genial, yo nunca le diría que no a unas ostras y aun buen vino y todo amenizado con buena música.
Es muy curioso el menú erótico y sugerente, muy buen post.
STRIPER
Estas molt guapo a la cuina....de fet ja t'havia vist, temps enrera, amb el devantal, en una recepta que tens de bacallà a la llauna, acompanyat de un vinet de la comarca del Bages.
Te molt bona pinta l'arros caldoset d'avui..tu dic jo que soc cuinera.
A mes, no se si sera per las fotos!!!!!, pero la cuina es veu super endreçada....
A la pagina que has posat de les recptes no he pugut entrari, mes tard probare de nou.
petonets, sempre per tu.
Ultimament sembla que estas de promocio.....noi, hi ha alguna cosa que no façis be????.
Mare meva, striper, si ets tot un cuiner!
I un enamorat del Mercadona, com jo! xDDDDD
Que vagi molt de gust, el que més m'ha agradat ara mateix ha estat la maduixa amb xocolata... mmmmmm
aigua_clara_
els teus pantalons em destrempen !!! ... treu-te'ls ja i aleshores cuina amb ilusió i alegria !!! ... salut
SE't veu amb experiència eh!
buff! d'ostres, en vaig tastar un cop i no em van agradar gens. i això de les maduixes amb xocolata... no, no crec en els menjars afrodisíacs, espero que ho sigui la persona amb qui he sortit a sopar! hahahaha
Estic flipant! Suposo que de la cuina al sexe nom´´es hi ha un pas!
Bon cap de setmana!!!
ja n'hi haurà per tants?
bon profit i bona cuina!
Quina bona cara!
Sembla mentida quants tipus d'arrossos es poden fer. A casa gairebé sempre la fem del mateix tipus. Potser es que som uns avorrits??
M'encanten les amanides fredes!
Àlex
Xato, passa per ca meva, que t'hi he deixat una sorpreseta... ;)
k be q t'agradi cuina i kina llista d titols d plats!!! pro una coseta el proper cop ja et fare jo les fotos si cal... ;)
Sexi, sexi, sexi.
Arroz solo para uno?????
Un saludo.
Jo també faig una amanida de pasta. A l'estiu vénen molt de gust les amanides: d'alvocats, d'arròs, de tomàquet i formatge, de llenties, de cigrons... Gràcies per la recepta. Petons.
Sempre em sorprens Striper.
Un home a la cuina te un punt d'excitant. A mi m'agrada quan cuinen per mi, em sento afalagada.
I certament el bon menjar és un gran plaer pels sentits.
Ets un cuiner meravellós! Voldria ben sopar en tu!
Caram nen, estàs fet tot un mestre de la cuina eh, tens molts secrets amagats tu eh, jejejejejeje.
Tot te molt bona pintaaaaaaaaa.
Petonets guapissim!!!!!
Hola Striper,
Sabies que ets una joia?
Saps escriure, saps cuinar ......
Quina gana m'has fet venir!!! A més, això de veure un home a la cuina posant tanta passió a cada plat és moooolt sexy!jajaja!
En fi, prendré nota que a mi la cuina no se'm dóna tant bé com a tu!!
arroç? m'alimentaria només d'arroç, jo l'arroç i els altres l'afegit...un aperitiu amb ostres? ostres!! una amanideta per refrescar entre cullerada i culledara d'arroç...i la bona conversa. Si, com diuen per aqui dalt, que estàs en promoció? que costaria tot plegat?
això si que ho trovo sexy, un home cuinant i net!
Striper, quina bona pinta l'arrós ... i el cuiner també! jejejeje!
A mi també m'agraden els plats que fan xup xup! els menus eròtics, molt suggerents.
Que tinguis una bona cuina!
Petonets especiats
Fa uns anys jo era defensor de la divina triada:
1) sacarse el carnet
2) aprender a cocinar
3) saber elegir vino
traducción:
1) recoger (habiendo impresionado previamente a la xurri)
2) invitarle a cenar
3) emborracharla
y la conclusión:
A FOLLAR!
Ostres Joan, crec que ho havia de haver llegit mes tard, despres de dinar, ara m´has fet venir una gana irresistible i no tinc arrosssss per dinarrrrrrrrrr gggrrrrrrrrrr.
Gracies de totes maneres per la recepta, la provaré i ja et diré el que, ok?
un petonassss
CHE UOMO! CHE CUOCO! CHE POETA! CHE ALTRO?
ETS SEMPRE UNA SORPRESA!
RISOTTO...SI!!!!
FRAGOLE COL CIOCCOLATO..SLURP!
GRàCIES PER LES RECEPTES
BUON APPETITO A TUTTI
Escolta tu, que tot aixó fa molt bona pinta, eh?
Quina gana que tinc!!!!
Les ostres no m'agraden gens, ecccsss...
L'arròs té molt bona pinta, estàs fet una maruju jejejejejeje
Les ostres no m'agraden gens, ecccsss...
L'arròs té molt bona pinta, estàs fet una maruju jejejejejeje
Les ostres no m'agraden gens, ecccsss...
L'arròs té molt bona pinta, estàs fet una maruju jejejejejeje
Jo, les ostres tampoc, ecss i més ecssss...
Ara, l'arròs, me l'apunto!
I les maduixes, ahir en vaig menjar un plat especial, sopa de maduixes gratinades amb crema anglesa, noi, quina troballa!
Petonets!
artistaa
m'has fet venir salivera, quina bona pinta,mmmmm!!
m'en vaig a sopar.
apa un petonas guapo
L'arròs fet amb carinyu sempre té un gust especial però... les ostres al costat del teu AMOR semblen bocinets de mar que esclaten dins la boca.
Un home a la cuina és sexi i sense davantal, MÉS!
Una abraçada (saps que compartim foto? la del post del 7 de juliol?... maca, maca!)
Te molt bona pinta...
Tot i que jo, canviaria el brou de brik per un de natural...Ho sento pero sóc anti avecrem i anti histories d'aquestes....
De bon rotllo, eh!
;-)
Striper Diu:
encara sorprèn el fet del home a la cuina, de fet els homes tenen molt bones aptituds per cuinar. Malgrat això el fet fins ara que la majoria de cuiners mediat ics fóssim homes es deu a pur masclisme els nobles i poderosos sempre buscaven homes per les tasques de les seves llars i com disposaven de mitjans i bons aliments els cuiners ràpidament podien desenvolupar bones aptituds. Jo crec que cuinar no es un castig i es un coneixement que ens enriqueix molt, i seria una cosa que des de petit es tindria que aprendre.
Carme:
Gracies. Vinga que encara es temps de maduixes.
LlunA :
Molt bo si!!! els afrodisíacs amb bona companyia.
Clint,
Doncs ja em diràs. I sui que sedueix que et cuinin.
Cèlia :
Amb davantal o sense es mes normal del que sembla.
Carmncitta :
Ja veuràs com triunfas.
Jesús M. Tibau:
Es que el arròs dona cuinar-ho de moltes maneres.
Lucrècia de Borja i Bairén :
Oh també en tinc de defectes!!!
nimue ;
Podríem fer l'arròs amb verdura substituint la carn per carbasso.
AINA:
Ostres moltes gracies. La camara es la novetat.
_MeiA_:
Hi han substancies de alguns aliments que si ajuden al sexe, però jo crec que el primordial es l'ambient, l'alcohol, en petites dosis desinhibeix en grans la veritat et someteix.
Luz de Gas:
Un gran placer comer i cocinar!!!
DianNa_:
Algunas cosas se otras las ignoro. Y lo que dices de ostras , vino.... joer es goze previo al goze final.
Martona ,
Gracies; De promoció bé ara es temps de rebaixes espero no arribar a saldo.
AIMM ;
Bé a la cuina sempre queda molt per aprendre. Si normalment compro al mercadona.
Mossèn:
Sou gorrinot eh!!
Cesc :
Home una mica.
Núr :
sense la fisica i quimica de la companyia no hi ha aliments que valguin.
Cristina :
I a la cuina també es pot practicar sexe!!!!
estrip:
Si vols et guardo un plat.
L'espia :
L'arròs es pot fer de mil maneres,, i no calen receptes es pot improvisar ara es temps d'amanides.
Estripanits.
Hi vaig tot prest.
Déjà vie
T'aviso per les fotos però després et quedats a dinar val si..
Sara :
Gracies, gracies. Si quieres hay para ti.
Fada:
I les teves tenen un toc màgic a que si..
A sobre i a sota:
A mi m'agrada cuinar, m'agrada afalagar amb menjar i els meus cuinats.
Merike :
Gracies . Sopar quant vulguis.
Jo Mateixa .
Nomes aprenent . Petons guapa.
Horabaixa:
una joia potser però de bijuteria.
Pluja:
Va de segur que cuines de meravella.
maria mercè;
Eh ets una sibarita de la teca. De promoció? No?
Mes aviat estem a època de rebaixes no.. Doncs Jo...
caliope :
Ah gracies ara m'has posat vermell.
Fujur:
Ara ja no et funciona? Potser una pebre de romanticisme.
M.TeReSa :
Passa que et tinc guardat arròs..Ja em diràs quant provis la recepta.
Lliri blanc ;
GRAZZIE UN GRAN BACI......
Marta :
Estava molt bo...
Helena:
Helena:
helena:
Dona no a tothom li agrada tot.. “ Maruju” Snif.
Apa si soc MARUJU!!!!!
zel:
Jo recordo que un cop vaig menjar també una sopa de maduixes i xapo!!!
Zazpi.
Moltes gracies . Bon profit.
RaTeta :
Benvinguda. Tot el que es fa amb carinyo te un toc especial. Millor sense davantal?
Eli:
Tens raó millor amb brou però no tenia fet. I aquest de brik no es dolent del tot millor que amb aigua.
que pinta tieneeeeeeeeeee.... y la hora que es...... que hambre más grandeeeeeeeeee........no sé si empezar por el plato o por el cocineroooooooooooooo......jejejeje
un abrazote...
Caram tu, quins cops amagats que tens! No sabia que t'agradés la cuina....
i per cert, un tio cuinant té el seu toc sexy eh? jejejeje
Herodes de la Bética:
Mejor que muerdas el plato, ah ahora dudo ....
Eva :
Eva no es el primer post de cuina que faic, si m'agrada la cuina, inclus he guanyat un parell de premis, I els meus cuiners preferits, Santi Santamaria i el Isma Prados.
Ay,noi,que ets una joia!!!!qué bones receptes.El mon arrossos m´encanta.Sobretot,la paella de marisc.
I els meravellosos maduixots amb xocolata calenta...mmmmmmmmm!
Ejem... i quin dia es el dinar?
Per cert, ja saps que penso dels teus llavis.
Ptonets
Orleans :
Carai moltes gracies un dia et faig un arròs vale.
Joana.
El dia que tu vulguis..Nomes dinar? Pensrem cafes?
Tot el que has posat m'encanta, però sols he de dir que no a les ostres no puc amb elles, tot i que les he probat però ho sento... NO!
Xesca;
Doncs podem fer un bon apat sense ostres..Amb resopo i tot.
Publica un comentari a l'entrada