diumenge, 30 de novembre del 2008

COSES......

NOTA.
Estic fent reformes al bloc de moment estic posant lo dels bloc que segueixo, i com veureu encara no esta complert vaig fent com puc ara que no se m'enfadi ningú estareu tots.
Aquesta setmana ultim dies per les fotos del post 200, ah ja aviso que tindrà alguna sorpresa!!!
( No patiu que no sortiré pas en pilotes)
---------------------------------
COSES...
A vegades escric coses i queden arraconades en un racó del disc dur, i mai mes veuen la llum, amb aquestes dues coses que he escrit no vull que morin sense compartir-les, per que a la fi per això pengem les coses a un bloc a Internet. A mi m'agrada compartir les meves coses amb vosaltres, a vegades son millor o pitjors, però meves a la fi. Espero que a vosaltres també us agradi les coses que comparteixo amb vosaltres.
Gracies.
Recorre'm
Recorre'm a carícies cada pam, cada tros de pell.
Mira'm de dalt a baix amb molt descaro
i fes-me una mirada d'aquests que desborden picardia,
i que aconsegueixen desarmar-me.
Acosta't i apropam cap a tu fent presoneres les meves mans,
en la presó que ronda la teva cintura....
Vine, cau sobre mi com una cataracta d'aigua sempre nova i refrescant, mulla'm....
Besa'm fins que la meva raó es perdi en el remolí dels teus llavis...


SENSACIONS

La vida la componen sensacions. Que ens mantenen vius. Quan no sents, no vius. Els sabors, el tacte, les olors, el so. Els matisos de cada color marquen el ritme de cada vida. Per això, depenent de com sents, cada vida és distinta, diferent. En ocasions quan creus que estàs mig mort, quan gairebé res et commou, sorgeix alguna cosa, algú, que et fa recordar una olor, veus el matis de cada color i no solament els colors d'una posta de sol. El cel s'omple de colors i explota l'arc de Sant Martí als ulls, al pit, al cervell... Escoltes musica i balles encara que mai ho hagis fet. Duus uns texans amb l'atractiu de qui ja fa panxeta. I a vegades veus el món amb ulls de infant. Quan la xocolata amb nata i un xurros et fan somriure de una manera especial. Quan a vegades et saltes alguna regla. Quan com de nen, quedes sorprès davant cada cosa nova. Quan la pluja sembla sempre bonica. Quan la terra humida fa mes olor, et traspassa els porus, t'omple d'aquesta aroma que alguns diuen és ozó. Quan la suor no molesta perquè és record. Quan els ulls s'omplen de vida, i desig. . Quan res mes que sentir importa. Quan frenes el pas rapit i et detens a mirar al teu voltant. Quan corres per un prat perseguint papallones. Quan al despertar beses l'aire, passes la punta dels dits pel cristall de la teva finestra, refredes els llavis entreoberts amb el vidre. Si et despertes i a les fosques buscàs una lluna que no esta. Quan et mires els grans de la cara sense tenir-los, et contes les arrugues. Quant cantes perquè si, fort pensant que estàs sol o murmures paraules com: amor, cel, afecte, sexe, passió.....sense cap tipus de por, de rubor, ni vergonya, sense témer al ridícul. Quan fas tot això i et falta poc per complir 46!!!!!
I t'adones que en el fons encara tens anima de nen, i encara sents, veus, toques,escoltes, assaboreixes, mil sensacions cada dia, pensés en un demà i en que els 47 encara queden lluny i se't posa un somriure”tonto” a la boca , t'adones que tot plegat no es tant greu i que si pots sentir tantes sensacions estàs viu......


I ja es molt !!!!!!


LA TORNA
Visc i treballo al pla del Bages, es una zona de clima extrem al hivern fa molt de fred i a l'estiu molta calor, ara com veieu a la foto estem a l'època de fred i encara te que arribar , imatges com la de la foto,son habituals , malgrat tot no m'afecte gaire el fred , sempre tinc el cos les mans calentes inclús m'agrada per que diuen que conserva i com ja tinc una edat..

Aquesta cançó sempre m'agradat molt ....

PER CER AQUEST ES EL POST 196, PER
TANT EL 200 ES PUBLICARA EL DIA 14-12-08.
TINDRA SORPRESES!!!!!!
AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 3 A LES 07.00HORES


44 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

Avui trovo que t'ha quedat preciós, m'agrada el que hi dius i com ho dius, sembla que et senti cantan com a música de fons del blog, mentre llegeixo el post i no, no es la música del video...
Les sensacions, a voltes tant encertades però a voltes tant equivocades.
Que tinguis un bon diumenge.

Juan Duque Oliva ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Juan Duque Oliva ha dit...

S'acosta el 200 amb el Nadal a veure amb que ens sorprens, estic desitjant que arribi el dia encara que ens anem acostant als 47, jo als 42 però a l'abril de l'any que ve, duc uns dies que m'està pesant un poc l'edat però la teva entrada és just el que estava necessitant per a recuperar un poc l'ànim.

Moltes gràcies, un petó.

Cristina ha dit...

Bon dia!

Tens una edat perfecta per fer tantes coses...Hem d´aprofitar cada dia com si fos l´últim. Aquests dies de vacances m´han servit per pensar molt i per fer tantes coses i per riure sense parar. T´ha sortit un post molt maco. Petons!

Les Coses són com Som ha dit...

ja t'explicaré jo si arribo als 46 de la manera com ho estàs fent tu noi, ho dubto i ja em diràs els secrets. La descripció que has fet, pensava que era perquè estàs enamorat de la vida no? La veritat és que m'has fet endinsar-me en la imaginació, i mira que és diumenge al matí i d'horeta...
Petonets!!!

Anònim ha dit...

Tot el què tens guardat al disc dur que surti, de vegades surten lletres que no recordaves i t'agrada llegir el què un dia vas escriure i no importa si no són best - sellers es tracta d'escriure el què sents el que et surt, per això et llegeixo jo i d'altres crec... que surti la part de l'Stripes i així ens anem coneixent una mica tots. La cançó em porta a èpoques de quan començava a fastejar per primer cop :) gràcies! m'he sentit més jove jeje i gràcies sempre tens paraules d'ànim Striper, amunt crack.

nimue ha dit...

buff! doncs a mi em fan una mica de por taants anys! ei! que no em molesten els anys dels altres eh, sino els meus!! ains...

Montse ha dit...

jejejejeje, criaturetes! L'edat no és res: en el nostre cas només són dos nombres. L'edat no té res a veure amb les sensacions, amb les passions, amb la vida... que hi ha més arrugues? i què? formen part de nosaltres!

mentre hi hagi salut...

M'ha agradat el que dius, la cançó i les fotos. I sempre em fa gràcia el teu autospam!

Rita ha dit...

Un post deliciós, striper. Pels anys no t'has de preocupar, el que tu dones és el que compta i pel que sempre t'he llegit, dones tant...
Tu també ets deliciós i molt, molt, generós!
Un petó, guapíssim!

M.TeReSa ha dit...

Estic totalment d´acord amb la Montse, el sentir i gaudir de les sensacions no tenen edat, el que si tenen es epoques i situacions que fan que estiguem mes o menys receptius a elles.
Jo ara estic pasant una epoca en la que gaudeixo plenament de tots els sentiments que descrius i no soc pas joveneta, es perque la vida n´ho ha portat, aixi que no es desanimi ningù que per aixo no hi ha edat ni temps, be quan be i s´ha d´aprofitar.
Petonsssss

Carme Rosanas ha dit...

Doncs sí, a mi també em sembla fantàstic el teu post. Tot el que hi dius és viure intensament. espero que no se'ns perdi mai pel camí, ni als 46 ni als 56. Petonets, maco.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs sí, a mi també em sembla fantàstic el teu post. Tot el que hi dius és viure intensament. espero que no se'ns perdi mai pel camí, ni als 46 ni als 56. Petonets, maco.

pluja ha dit...

Crec que no perdre la mirada d'infant és bàsic per viure de forma´més intensa i feliç la vida! això no vol dir mantenir la inconsciència, inconstància i tots els ins que acompanyen la infantesa però si la innocència i la màgia del nen petit que tots portem a dins. I això s'ha de fet als 40, 50, 60 i sempre!!!per les coses no són com són sinó segons com es mirin!

Jesús M. Tibau ha dit...

de què ens serveis la vida si no sentim. Cal estar preparat i conscienciat que alguns d'aquests sentiments que ompliran la nostra vida seran tristos, i ens faran plorar, però tot forma part del mateix i meravellós joc que vivim

lisebe ha dit...

Joan:

M'has emocionat, per un moment m'hi vist dins del post, cridan com una nena, corrent gaudint de les sensacions, i de les emocions, i de tot el que has escrit.

Els sentiments, les emocions no entenen d'edat, es tenen i ja está, lo bo es gaudir-ne del moment,de la ilusió a tope perque no s'escapi aviat, i aprofitar cada segon, cada minut de la vida,perque demà sigui millor que avui.

M'agradat moltissim,el que tenías dins d'aquest disc dur, deixa, aflorar mes tot el que tens allà dins.I gaudirem tots una mica.

La cancò m'encanta.Molt romántica.

Ah!! i no et preocupis pels 46 arriban i ja está més experiencia, i més vida vivida, OK?

Carpe diem!

Petons

Striper ha dit...

menta fresca:
Moltes gracies per les teves paraules
m'afalaga molt.
Luz de Gas :
Avui en Catala eh
Estas echo un crac ,
Me alegra haverte animado.
Cristina.
Crec que si que no es mala edat, m'alegra molt que haguis rigut a les vacances , per aixo son.
Instints.
De segur que arribaràs la mar de be, si t'he fet volar l'imaginació em dono per sastifet.
Cesc:
Moltres gracies Cesc , Quant aquesta canço yo no començava a festejar pero tenia una amant per cada dia de la setmana.
Nimue.
Molt hàbil tu.
Montse:
La salut primordial, gracies m'alegra que t'agradi.
Salut!!!
Rita :
Un punt de vista molt encertat, gracies , un peto per tu.
M.TeReSa:
estic d'acord amb tu mai es tard mai!!!
Gracies un peto.
Carme :
Moltes gracies, epero que sempre duri als 66 i als...
pluja:
Mai podem deixar marxar al infant que portem dintre mai...
Jesús M. Tibau.
Es cert i els tristos ens ensenyant a valorar mes els bons.
Lisebe.
M'encantan les teves paraules i tot el que has sentit amb el meu post . Moltes gracies,
sempre s'ha de gaudir del moment.
Carpe diem!
I salut!!!

khalina ha dit...

Quantes sensacions! M'ha agradat molt com t'has explicat, i m'has fet sentir bones sensacions :)

Garbí24 ha dit...

Crec que cada any en la nostra vida te una manera de gaudir-lo i el més important per mi es no perdre les ganes de viure ,disfrutar cada moment , i conservar la salut del noi de l'ultima foto :).
Recollir un munt de petits instants ens portarà sens dupte a la felicitat.

Cèlia ha dit...

Tinc ganes de dir-t'ho: ets el poeta de la sensualitat! i ara t'ho diré més clar (més fort no puc fer-ho): ETS EL POETA DE LA SENSUALITAT!!! Tot i que, de vegades, ratlles la sexualitat. Ep! amb bon gust, tot s'ha de dir! I com diu menta fresca, la teva música, la que escrius, és la millor!

Anna Tarambana ha dit...

Avui m'has arribat especialment. El que dius, lliga molt amb le que jo ara mateix sento. Preciós, de debó!

Marta ha dit...

Avui al llegir-te , m'has emocionat molt, que hi farem sensible que esta una!!!.
petonets tendres.

zel ha dit...

Ui, darrerament ens toca a tots estar sensibles...
Ja tens un repte, el mossén te l'ha deixat!

labruixoleta ha dit...

hi ha coses... i sensacions, que no tenen edat, les podem sentir sempre, i en qualsevol moment.

M'ha agradat reviure-les o sentir-les a través del teu escrit.

MeTis ha dit...

mes qque sensacions crec que son emocions, allo que fa que et bateixi el cor o no davant una situacio.

salutacions des de canaries.

rits ha dit...

Buá, els dos escrits són una delícia!!
Continua publicant tot el què tinguis al disc dur, que és molt bonic!!

Ais, els xurros amb xocolata i nata!!!

El veí de dalt ha dit...

Però què caram és el que cau de l manguera aquesta??? Ës la teva? ;-)

rosalia ha dit...

molt macos els escrits!

Besa'm fins que la meva raó es perdi en el remolí dels teus llavis...

especialment, m'agrada't

Striper ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Striper ha dit...

Khalina:
m'alegra molt llegir que has sentit bones sensacions, molt!!!
garbi24:
Si viure i disfrutar , moltes de les coses que ens envolten ens faria mes feliços, i la salut del noi que tu dius també es un bé de deu.
Cèlia ,
Moltes gracies per aquestes paraules que venin d'algu que esvriu comtu m'honren molt.
Una forta abraçada.
Anna Tarambana.
M'alegra molt que m'ho diguis de veritat.
Marta:
Gracies Marta, se els moments que pasas, molts anim i petons.
Zel ;
Potser la sensibilitat es per el temps.
Com el mossen a complert el repte que li he posat( Fen trampa)
Jo compliré el que escrit, faltaria mes.
Labruixoleta :
La edat no impedeix sentir.
I m'agrada que haguis reviscut sensacions.
Metis ;
Eh segur que ara a Canaries et bategara força el cor.
Relaxat i disfruta.
Petons.
Rits:
Ostres moltes gracies.
Els xurros amb xocolata son un esmorzar d'algun que altre diumenge.
El veí de dalt .
Gel vei gel.
Rosalia.
Moltes gracies guapa.
Petons.

estrip ha dit...

de reformes pel 200! enhorabona.
Segur que serà una bona sorpresa.
I espero que els que guardes al disc dir siguin menys de 200 o sinó hauràs de obrir un altre bloc, com allò de les cançons inèdites.
Escrits inèdits de l'striper!

Anònim ha dit...

m'encanta vore fotos calentes i despres fredes ajjajaja un bes a i quina emocio fa aixo del 200 un bes

LlunA ha dit...

Cada moment és o pot ser una sensació ben diferent!! I d´això s´omple la nostra vida, de sensacions!!! tan reals com el día a ´dia, tant extranyes i diferents com un somni!!!

Cada detall és important.

Un petonet

su* ha dit...

veure el món amb ulls d'infant.... quines sensacions tan agradables q desperta!!
conserva (si cal amb l'ajuda del fred) l'ànima de nen!

un petonàs!

horabaixa ha dit...

Hola Striper,

Molt macos els escrits. L'ùltim especialment és com si et notes una mica de xispa als ulls. I saps per qué? tothom guarda el nen o nena que ha sigut, el que pasa és que no sempre ens enrecorde'm.

Pots fer-me cas en una cosa ? no guardis res en el disc dur ni enlloc. Comparteix-ho. No té preu.
Siguin escrits o el que sigui.

Una forta abraçada

MeRCHe ha dit...

Odio el frío, adoro el calor, el invierno no m´agrada gens ni mica, però es lo que toca ahora, resignación, ya llegarán los dulces y agradables calores.
petonssssssssssssssssssss

Unknown ha dit...

Fa 2 setmanes una amiga de copeos quan era més jove va perdre al seu marit a causa d´un accident de moto... em vaig quedar molt tocada i només puc dir CARPE DIEM.

Doncs Sí! Podem donar gràcies de poder olorar, sentir, saborejar, tocar, etc. Els anys és igual mentre tinguis un esperit jove... a més allà on treballes segur que t´ajuden a mantenir-te joveníssim!!!!!

Una abraçada ben forta!

Anònim ha dit...

Ei! Joan!quan de temps!sóc l'Aura, et recordes de mi?
Veig que el blog té la mateixa qualitat que sempre..^^ M'encanta.

A veure si quedem un dia!

Petons!

Silvia_D ha dit...

Eres lo más encantador que pasea por los blogs y llegas y estás siempre y sorprendes con tu cercanía... qué importa la edad , si lo malo es no llegar a tener edad...

Besos ENORMES y con cariño :)

Aixxxxx ha dit...

Es un escrit tant ple de vida i d'alegria....és d'aquells que val la pena rellegir-lo de tant en tant per recordar-nos que bonic és viure. Realment precios!!!!

Amb el teu permis m'el copiaré a la meva carpeta d'escrits genials.

Anna,la Fdez.O. ha dit...

Què tal, Striper? Feia temps que n podia passar per casa teva ni per casa de ningú perquè Telefònica es va proposar maltractar-me fins a tal extrem que he decidit canviar a ONO !!! ...
Al respecte d'aquesta entrada, Woooo , ...bravísssiimmmooo !! Ànima de nen !! Sentir-se viu !!! És la clau de la felicitat , a qualsevol edat !!!
M'ha agradat moltíssim aquest escrit !!! :)

Delfica ha dit...

L'edat només és una il·lusió, sentir és l'únic que compta. Jo estic vora els 40 i la veritat és que vaig com quan era adolescent!! Quines coses...
Petons manresanu.

Striper ha dit...

Estrip;
Al 200 haurà una de les dues coses que me auto censurat durat aquest temps.
Lansbury :
El 200 aviat.
Petons.
LlunA:
cada detall i cada moment.
Petons.
Su*:
veure el mon sempre com adult te que ser molt trist.
Horabaixa.
Quant ens transportem algunes d'aquestes experiències es molt especial.
MeRCHe:
llegara la calor pero ahora mejor disfrutar que sufrir el frio.
Syl .
Suposo que la feina influeix ...
Petons.
Anamorfa :
Moltes gracies si que tenim que quedar un dia.
I clar que m'enrecordo de tu,
DianNa_.
Muchas gracias , muchos besos para ti.
A sobre i a sota :
Moltes gracies i tant que el pots copiar .es un honor per mi que ho facis.
Anna,la Fdez.O:
Bé. Moltes gracies per les teves paraules venint de una artista com tu m'afalaguen molt.
Delfica .
Si de fet l'edat de l'anima no te que veure amb la del calendari.

Joana ha dit...

Soc la darrera ho se...
Però la primera foto és imponent!
La deixo de mirar o em posaré nervi!

Striper ha dit...

Joana.
Mira dona mira tranquila.

- Begin Motigo Webstats code -->