dilluns, 1 de juny del 2009

POST EXPRES; RESISTIR...

No ha sigut el cap de setmana que esperava, potser m'he capficat massa en allò que no ha sortir com desitjava, com necessitava, a vegades ens capfiquem i som incapaços de passar pagina, per que també han passat coses bones.

Avui dilluns encara no he sigut capaç de deixar enrere les angoixes, i tinc per davant un dilluns també difícil, penso en ;


Pero crec que es lo pitjor que podria fer dejar-me vèncer, per això ...Vull Resistir.

19 comentaris:

La Caperucita que se enamoró del lobo. ha dit...

Lluita pel que defenses, no et deixis vencer, sobretot no et deixis vencer.

Thera ha dit...

Encara que tot es torci, deixa't portar per l'instint de seguir endavant. Lluita per aconseguir el que desitges que passi!

Lucia Luna ha dit...

No et pots sentir vençut si lluites, amunt amunt! :) un petonet.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, a intentar fixar l'atenció cap a les coses bones... Espero que el dilluns no es faci massa carregós. I no et deixis vèncer!

Andrea. ha dit...

llençar la tovallola... MAI!!!!
Ànims i busca allò que et dóna força per seguir...

muaks.

Les Coses són com Som ha dit...

fes coses alternatives.. però no et rendeixis!! de tot es pot treure el seu suquet no?

Andrea. ha dit...

Quan et canses de la vida, quan no sàpigues que fer, quan t’adones de la gran mentida que sempre ens han fet creure. Quan res ja no tinga sentit, quan no trobes cap raó per viure. Pensa en una posta de sol, pensa en eixa olor, pensa en arròs caldós, pensa en un petó.

Potser no es el que ens contaren, potser vivim en la foscor d’un mon ple d’hipocresia que no ens deixa vore. Intentarem canviar-ho amb un gran somriure.

Somriu quan et canses de la vida, somriu quan no sàpigues que fer, somriu quan no trobes cap raó per viure. Somriu quan t’adones de la gran mentida, somriu quan no trobes cap raó per viure, i això sempre has de fer!!


És la lletra d'una cançó que m'agrada molt, i que va molt bé en els moments de "baixon".

muaks.

Juan Duque Oliva ha dit...

No tires nunca la toalla

Besos

LlunA ha dit...

Eyyyy molta força, ànims i endevant!!!!
Hi ha dies que sembla que el nostre mòn es veu envoltat per un gran núvol negre....però la cosa, és poder bufar ben fort, enviar el núvol a.....i difrutar del sol, de la vida, de l´estiu que s´acosta!!! de tot!!!
Molts petons

Garbí24 ha dit...

L'unic moment de llençar la tovallola es quant surts de la dutxa i t'esperen al llit , mi més.
Anims que tots tenim dies dolents , que fan que depres els bons siguin mes bons

Hada Isol ♥ ha dit...

Amigo,esto nos pasa a todos,siempre esperamos algo,llenamos de exopectativas la vida,y al final esperamos tantas cosas que nos cuesta apreciar lo que la vida nos otorga,si el día de ayer no fué bueno,dejalo atrás,hoy es otro día ,date la oportunidad de que sea distinto,aunque sea parate frente al espejo y regalate una sonrisa(es un buen comienzo),confía en ti y en la vida que siempre,siempre sorprende,a lo mejor hoy te pasa algo hermoso! por lo que relajate!y no tires la toalla,persevera y triunfarás!força!

Anna ha dit...

resisteix!!!!

Cèlia ha dit...

No serem moguts!

lisebe ha dit...

Encara que tot vaigi de cul!!! mai s'ha de tirar la tovallola..!

De això jo en sé molt per desgracia..malgrat el que sigui sempre s'ha de mirar endavant!!!

Molts petonets i anims!!! guapo

Anònim ha dit...

Escolta el cor i després la ment, però no et capfiquis en el que no hagi sortit bé, capfica't en el que encara té opcions. Mirar enrere només pot servir per aprendre, no per entristir-se o enrabiar-se. No val la pena. Apa, endavant!
Una abraçada!!

Unknown ha dit...

Escolta el cor i després la ment, però no et capfiquis en el que no hagi sortit bé, capfica't en el que encara té opcions. Mirar enrere només pot servir per aprendre, no per entristir-se o enrabiar-se. No val la pena. Apa, endavant!
Una abraçada!!

mossèn ha dit...

ep !!! ... tirar per tirar ... que sigui un pet i en sentit filosòfic a la veïna !!! ... vinga, ànims i imagina'm nuet veuras com et faig pujar l'autoestima !!! ... salut

Albanta ha dit...

Endavant maco, els mals moments sols serveixen per trobar millor els que venen després.
Tu ets un lluitador incansable, i te'n surtiràs!! Clar que si.
Pel que necessites... aqui estem
Un petó

Striper ha dit...

STRIPER DIU A TOTS;
Lluito i segueixo resisteixo i no vull cesar en la lluita sense els meu objectiu, gracies a tots per el vostres comentaris i suport.

- Begin Motigo Webstats code -->