Els que em segui de fa mes temps ja sabeu de la meva afició a la cuina, i ara feia temps que no us posava cap recepta, avui us poso una “ Pit de pollastre amb llimona” espero que us agradi.
Cal dir que la he fet amb pit de pollastre i l'acompanyada de pasta de colors, el pit de pollastre es pot substituir per pit de poa, carn magra de porc, llom , tot tallat petit, o tot un luxe medallons de llaminera, i l'acompanyament en lloc de pasta poden ser daus o tires de patates fetes al caliu, com es força posi ble que no tingueu foc a terra , les patates les podeu fer embolicades amb paper de plata posar una mica d'oli , al for 160 graus els temps dependrà de lo grosses que siguin , però mes o menys una hora.
23 comentaris:
Que buena pinta, que rico
Besos
I a quina hora venim?? :)
Petons guapo
També se't dóna bé la cuina? Noi, ets una joia!
a tenir en compte. gràcies! ah! per cert, les patates "al caliu" es poden fer en deu o quinze minuts al micromones ;) això si, embolicades amb paper de cuina, no pas amb paper d'alumini que petaria tot :)
Merda d'internet que no deixa passar les olors....
Bona pinta si senyor
Ja torna a sortir el cuiner que portes dins!
Doncs que pena que ja he dinat!! Si ho arribo a saber vaig a menjar a casa teva!!
Però per la propera vegada no em perdo la fideuá!
Petonets guapo
Ummm.. m'encanta la fideuà... però a mi no hi ha manera que em quedi be... em queden els fideu tous!!!
Vinga aquesta recepta amb trucs inclosos!
Petons culinaris!
Joan
jolines quina bona pinta que te!!!.A mes m'ha fet molta gracia lo del xup-xup, saps que tinc un blog de cuina que es diu aixi.
Et deixo l'enllaç per si hi vols fer un tomb.
petonets, sempre.
http://fentxupxup.blogspot.com
Has anat mai al prgrama "Cuines"?
Restaurant Xines Shang-hai Tel.972503050 de Figueres.
El millor pollastre amb llimona del mon.( Amb permís del Striper)
Bona tarda.
Provaré de fer aquest pollastre amb llimona a no massa tardar. Té bona pinta i sembla fàcil.
Jo també trobo que té molt bona pinta i sembla de bon fer. Ho provaré!! A més m'agrada moooolt la llimona i deu fer una olor....
apuntada!
i esperant en candeletes la de la fideuà!!!
Luz de Gas RadioBlog,
Esta muy bueno si.
Un Abrazo.
Joana:
Ostres que la hora que et sembli.
Glòria:
No et pensis..
Clidice:
Es una opció rapida per un compromís.
Garbi24 :
Si que es una llàstima.
Cèlia;
El cuiner sempre hi es.
Lisebe:
Doncs ja ficaré mes fideus.
Eli:
Doncs ja t'explicaré.
Petons.
Marta;
Després em miro el bloc.
Petonicos.
Albert B. i R. :
No la veritat.
Pere:
No ho poso en dubte.
Novesflors ;
Es molt fàcil. Animat.
Thera ;
Prova, ja veuràs que es bo.
Rits:
Molt aviat la fideua..
Jo provaré aquesta recepta sisisis!!!
qUE RICOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Molt bo el pollastrea amb llimona , passaba per aquí i no m´agrada entrar en una casa sense dir res.
Bon dia tinguis, m´agraden les sensacions d´aquest blog, l´olor és bona tret que no portis colònia , tria be, que un perfum mal triat es força desagradable , els sentiments són tants i tant variats que crec que molts ens hi podem reconèixer,i saps? de talent encara en tenim i ganes de trobar respostes també , i sóm joves , tot i que no tant com els nostres fills.
una abraçada
Faré aquest proper cap de setmana. Però amb patates. Potser rosamunda, feia en forn.. Molt gustós el teu menjar!! Gràcies!!
fideuaaaaaaaaaaaaaaa, siiiiiiiiiiiiiii :) l'espero, per la setmana que bé :)O Un petó, gràcies!!!!
mmmmm
Arribo a temps! Em cnformo amb el que sobri! quina ganaaaa!!1
Goculta
Ja em diras
AMYLOIS
Bonisimmma.
Mai .
Benvinguda i gracies per passar i per aquest magnific comentari.
Merike ,
Ja em diràs si t'agrada.
Cris.
Ja ja d'acord la pròxima setmana igual abans.
Deric :
Per llepar-se els dits.
Joana
Dona ja et guardo una mica.
Publica un comentari a l'entrada