diumenge, 24 de gener de 2010

REPTE 2010

Repte;

El 2009 va ser l'any en que vaig aconseguir deixar el tabac, ara per el 2010 tinc un altre repte perdre quilos i no pas per quedar com un figurin si no per salut, aquesta setmana entrant aniré a veure la Fina es la meva infermera del cap que es la que em te que posar a caldo, i ostres ja us dic que em costara renunciar als plaer gastronòmics en tot cas el tindre que reduir molt hi augmentar algun altre plaer també de la carn , però que no engreixa.

I també us deixo un tros el que serà el relat del poc a poc...ja estarrufes la meva pell. Ara et miro als ulls, les teves mans m'envolten i començo a sentir-me més còmode, envolto el teu coll amb els meus braços, acosto la meva cara al teu coll i per fi oloro la teva aroma -Tenia tantes ganes d'això, tantes ganes d'estar aquí? Agafes la meva cara entre les teves mans , els teus polzes recorren els meus llavis, la meva llengua joguineja amb ells i m'acosto fins a gairebé fregar els teus llavis, un fingit pas enrere et fa avançar cap ,mi i ara somrient comences a besar-me. Ets tal com vaig imaginar una barreja de dolçor que s'evapora en el volcà del teu desig.....


I TAMBÉ US VULL DIR QUE...

Esteu convidats al naixement de un nou blog temàtic

*racons de Catalunya* on intentarem fer recull de mil raconets de casa nostra que no apareixen en els mapes o rutes turístiques.

Agrairem les vostres aportacions axis com si teniu a be fer-vos reso de l’esdeveniment en els vostres blogs, per axis arribar a mes persones a les que pugui interessar.

Esperem que gaudiu d’aquest espai, tant com nosaltres ho fem preparant-ho.

Podeu dirigir les vostres imatges i si sabeu la historia o llegenda que la acompanya a :racons@meulloc.comI UNES JOTES UN XIC ESPECIALS QUE SEMPRE FAN SOMRIURE...


12 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Si tens la sort de poder abusar dels plaers de la carn potser no hauras de fer tanta dieta com et penses, que hi hagi sort.
Sembla que el relat ja esta en marxa. La foto calces avall.....una delicia!!

Cristina ha dit...

Ui doncs ja som dos. Jo ja porto més d´una setmaneta fent dieta i cuidant-me una mica més. Molta sort! Si ho fas tan bé com amb el tabac l´èxit està assegurat. Petons!

Anònim ha dit...

Jo no tinc tanta força de voluntat com tu, Striper...
La imatge molt suggerent... I l'escrit, què t'he de dir!

lisebe ha dit...

Et desitjo sort amb el repte i anims !! ja t'has demostrat que pots amb tot.

El relat com sempre molt sensual i.....

Del nou bloc prenc nota i faig l'enllaç pot ser molt interesant.

Petonsss

Rita ha dit...

Ànims! El del tabac diria que és molt més difícil i te n'has sortit.
Petons, guapu!

Elfreelang ha dit...

Ànim que d'aviat faràs la competència a l de la foto del costat...no creguis hi ha dietes en les que menges força però equilibrat...en quan al bloc temàtic moltes felicitats per la iniciativa...i el relat...promet...i fe exercici es pot fer de maneres ben agradables..:-))

Deric ha dit...

Lo de la foto és impossible ni que un es passi 10 hores al gimnàs cada dia!
No cal que passis gana, només és qüestió de menjar bé.
Estaré pendent del nou blog.

Carme Rosanas ha dit...

Ja pensaré en recollir racons per a vosaltres... Han de tenir algunes característiques especials? han de ser detalls? O llocs, simplement?

Marià ha dit...

Felicitats pel tabac!
Com eres, ens dones el relat a capítols i ens deixes amb la mel a la boca...
No tota la carn engreixa!

Sara Maria ha dit...

Ànims, menjar bé per aprimar-se no vol dir renunciar a plaers gastronòmics!!! És pot gaudir molt amb una bona amanida i una bona vinagreta, o unes verdures al punt... Peix, carn... Fins i tot, quan tinguis mono de dolç, xocolata del 70% es acceptada!
Segur que te'n surts!

su* ha dit...

molts ànims amb el nou repte!!

has pensat en fer la foto de l'abans i del després?

Anònim ha dit...

Per que no:)

- Begin Motigo Webstats code -->